To Pavel: Také jsem si s Tebou ráda zajezdila, musím uznat, že ty koníky pod kapotou umíš krotit výborně.

Ad stavba modelů - ono jak se to vezme, s kvalitním nářadím a dokonale zařízenou dílnou bych měla určitě nové a lepší možnosti. Stejně tak i stavba modelů dle kompletních a kvalitních plánů je výrazně jednodušší. Ovšem to, co dělám teď, je mnohem větší výzva a hlavně mohu vytvořit něco jedinečného, co bude existovat v jednom jediném exempláři. Když jsem stavěla Royal Caroline, kde sice byly solidní a téměř kompletní podklady, byla to tak trochu nuda a při trošce šikovnosti to může zvládnout skoro každý modelář - viz nepřeberný počet existujících modelů této jachty..... Royal Katherine je mnohonásobně náročnější projekt, který prověří modeláře po všech stránkách - nejen po té řemeslné.
Ad upozorňování na chyby - v zahraničí ( např. na MSW) je to zcela běžné a žádané, neboť se z toho mohou rozumní lidé ponaučit a dělat věci lépe. Já osobně hledám pravdivé a podložené informace o skutečných lodích a podle nich se snažím stavět modely. Není to samozřejmě jednoduché, ale když je možnost udělat něco podle skutečnosti, tak proč to dělat jinak?
********************************************************************************
Dokončila jsem výzdobu na opasnici levoboku
Naposledy upravil DORIS dne 03 pro 2018, 12:03, celkově upraveno 1
Doris
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.