Ahoj Connie, no bylo to jen tak tak.... Vyobrazení výzdoby na levoboku RK jsem nikde nenašla, tudíž jsem koukala na další anglické lodě +- z tohoto období a konkrétně třeba u Boyne se výzdoba na levoboku liší, i když motivy jsou podobné: http://collections.rmg.co.uk/collection ... 65967.html
Když jsem stavěla SoS, tak dle dostupných informací se výzdoba pravoboku i levoboku také lišila. Kupříkladu byly tam plastiky zachycující znamení zvěrokruhu; dvě jsou na přídi a 4 na zádi - střední sekce opasnice:
Doplnila jsem poslední chybějící elementy výzdoby na opasnici pravoboku a také několik plastik na čelní přepážce. Provizorně je rovněž nalepená ozdobná lišta, nad níž bude satyr úpící pod váhou kotevního výložníku.
Mno, kdybych na to měla víc času, už by byl hotový i levobok.
Prošla jsem si podklady, které mám k dispozici, a ověřovala si provedení kotveních krakorců/výložníků (angl.Cathead). Předpokládám, že pro RK by bylo optimální tohle:
Měla bych konečně dotáhnout i obložení předního a zadního vazu a zhotovit list kormidla, ať už je dolní část trupu kompletní a RK se dá ovládat. Koukala jsem na dobové modely i do literatury a našla jsem drobné tvarové rozdíly kormidelního listu a rovněž i odlišná zakončení kýlu. Na modelu ho mám rovné, stejně tak to mají i další dobové modely:
Našla jsem však i tohle:
Domnívám se, že obě varianty by byly pro RK přijatelné, takže pokud nenajdu přesnější info, přikloním se k rovnému zakončení kýlu a list kormidla udělám bez toho "seříznutí".
Zhotovila jsem list kormidla, tvoří ho osm vrstev kartonu, které jsem směrem ke kýlu rozvrstvila, aby se list zužoval. Povrchovou úpravu zajistily jako tradičně fólie imitující dřevo. Po přiměření k modelu to sedí pěkně, takže nyní se pustím do kování, abych mohla kormidlo zavěsit.
Ahoj Connie, ještě jsem si všimla jedné věci, která mne asi přiměje k dodatečné úpravě kormidelního listu, ale mělo by se to podařit bez poškození. "Schodek" na listu mám dost vysoko, myslím, že měl být o něco níže.
pknotek píše:Úžasné Doris, sleduji tvou práci už nějakou dobu, je to neskutečná paráda!! Máš můj velký obdiv.
Děkuji za slova uznání, je to pro mne čest. Mám radost, že se Ti má práce líbí.
Pěkně, moc pěkně, Doris pokračuješ. Opravdu je radost to sledovat. Já to mám s kormidlem jednoduché, mám na něj podklady, pan Benstrup mi ho nakreslil už v roce 1734. Ale jedna zajímavost, na obou koncích má větší šířku než ve středu...
Přílohy
Honza ------------- Per aspera ad astra... Je lepší mířit ke hvězdám a minout, než zamířit do kupy hnoje a trefit se.
Děkuji za pochvalu a zajímavý obrázek, Honzo. Takové provedení kormidelního listu jsem dosud neviděla.
U RK jsem vycházela z dobových modelů, podkladů z literatury a nakonec i vlastního uvážení, neboť většina muzejních modelů bývá bez obšívky na dolní části trupu a kování/závěsy kormidla tam nejsou ztvárněné. Nejvíce jsem si lámala hlavu s optimálním nastavením délky kování, trochu jsem si vypomohla plány Lenoxe: https://www.flickr.com/photos/49225014@ ... 087917278/
Je to nalepené jen lehce a v případě potřeby mohu zkrátit. Kování je zatím v kontrastním provedení (středně šedá barva s nepatrným množstvím železité), svorníky jsem znázornila tmavou železitou barvou, ale jak jsem již psala ve svém starším příspěvku, dolní část trupu RK mám zatím bez jakéhokoliv nátěru, takže po překrytí finální barvou pak budou všechny tyto prvky jen mírně "prosvítat" skrze bělavý nátěr. Levobok už je hotový, na pravoboku ještě doplním kování.
Na první pohled poměrně jednoduchá věc, ale udělat to správně podle skutečnosti už tak snadné není.
EDIT: Zde už je dokončeno kování i na pravoboku. Po porovnání a přepočtu délek jednotlivých dílů kování vůči plánům nebo obrázkům podobných lodí +- z tohoto období jsem se nakonec rozhodla tyto díly zkrátit. Takhle mi připadá, že to sedí víc:
Zkrácené kování na levoboku včetně zmoženého pomocníka :
Zbývá ještě zhotovit ozdobu v horní části kormidelního listu + doplnit zajišťovací lano (nevím, jak to správně nazvat). Zatím netuším, jak to bylo u těchto lodí řešené, ale zkusím něco dohledat. Částečným vodítkem pro mne je tento detail na listu kormidla dobového modelu Saint Michael:
Dnes do loděnice dorazila nová várka stavebního materiálu a různých doplňků, tak práce na RK může směle pokračovat. Stěžně a ráhna zhotovím z ořechového dřeva, ovšem když jsem si vypočítala výšku stěžňů, tak budu vázat lanoví na jejich horních čnělkách nejspíš ze židličky.
Vnitřní části trupu a obložení velké zadní kajuty budou rovněž zhotoveny z ořechového dřeva, neboť karton už by nedosahoval potřebné pevnosti a u tak rozměrného modelu se nesmí nic podceňovat.
Děkuji tímto panu Čejkovi z http://www.modelylodi.cz, za rychlé vyřízení mé objednávky a výbornou spolupráci.
BTW, při hledání dalších dobových zdrojů a informací jsem narazila na fotku modelu anglické lodi z roku 1677 z vídeňského muzea, kde je krásně vidět nejen téměř shodný tvar zadoboční galerie, jaký jsem udělala i na své RK, ale také mnoho detailů, které nevalná modelářská literatura ani komerční plány vůbec nezohledňují, nebo přinášejí nepravdivé či zavádějící informace. Kupříkladu na modelu je dobře vidět děla s kluznými bloky místo zadních koleček, vázání lanoví přímo k zábradlí, "křížené" svazování úpon, kulaté napínací kladky, ráhna bez šlápnic aj. Proč to nedokážou pravdivě podat i někteří autoři knižních publikací a tvůrci modelářských plánů mi nejde do hlavy.....
Pokračuji s prací na levoboku, kde jsem doplnila kovové svorníky kolem střílen a po vytvrdnutí barvy je zatluču až nadoraz. Zároveň jsem ztmavila závěsy kormidla a ještě je budu dál barevně upravovat, aby ve finále co nejvíce připomínaly provedení na skutečné lodi.
Děkuji moc Kpt.KL za fundované rady a pomoc s realističtějším provedením modelu a také možnost poznat, jak to na skutečných lodích vypadalo.
Mému pomocníkovi se některé nedotažené prvky moc nezamlouvají, tak se musím polepšit, aby mi zase nezačal vytahovat hřebíčky z obšívky, jak se mu už v nestřeženém okamžiku povedlo.
Práce pokračuje modelováním výzdoby pro panely na opasnici levoboku. Motivy znázorňující výjevy z bitev jsou zhotoveny v podobném stylu, ale každý je jedinečný. Aktuálně na nich zasychá zlatá barva, ale už co nevidět je umístím na model:
EDIT: A je to tam...
Podotýkám, že přesné podklady k výzdobě levoboku nemám a jedná se tedy o jakousi rekonstrukci pravděpodobného vzhledu. Nicméně i na základě pozorování dobových modelů a obrazů marinistů lze mnohé prvky výzdoby zhotovit v podobném stylu, jaký v té době umělci na skutečných lodích používali.