Pánové děkuji za slova chvály. Je to moje prvnička, tedy co se týká plachetnic. Už jsem si, ale koupil Victory, takže na další rok , po dokončení Soleil , mám postaráno o zábavu. Pavle, nachystej mi na květen stůl, doufám, že se ten model bude moct převážet
Pekná lodička!! ...kamoš mi vravel že H.M.S. Victory od Helleru nie je presná, je to prerobená forma zo Soleil Royal, zmenili len prednú a zadnú časť formy. Stredná časť ostala zo Soleil Royal. Victory však mala objemnejší trup ako Soleil. Viete o tom niekto niečo?
Homo erektus: ano o vím o tom něco - je to absolutní blbost Jirko, ano máš pravdu, ten stožár není nejrovnější, nicmémě žebříky a lanoví ho určitě doladí ke spokojenosti .
Zdeněk Krčmář píše:No, Michale, paráda, aspoň ušetříš za dentistu Jak to vypadá s tou akcí u vás?
, a akce?, veř nevěř, ale vůbec nevím..... připravuju ty plakety, ale času začíná být málo..... Jo a s těma papírákama, zatím nic, od Plzně jsem neměl čas to projednat s kolegáčkama.........
Tak tu sleduju jak pokračuje stavba a musím konstatovat že je to nádhera. Zdeňku gratuluju.
Inspirovalo mě to natolik že snad do něčeho takové taky pujdu. Rozhoduju se mezi Soleil Royal a Viktorkou od Helleru (1/100) nebo USS Constitution od Revellu (1/96) - říkám si když už tak ať to stojí zato.
No ale nejradši bych tu Viktorku.
Tak která je lepší?
také se připojuju k řadě gratulací, skutečně je k čemu, je to krása! Tome, možná byh ti mohl pomoci ve výběru lodě. Mám USS Constitution od Revellu, M 1:96, je kompletní. Nech si to projít hlavou a dej vědět.
Pánové děkuji za slova uznání Nevím asi bych volil Victorku. Je na ni nejvíce fotek, aspoň v mém archívu je jich docela dostModel od Helleru je velmi pěkný řekl bych, že je lepší než Soleil. Mám ji doma a chtěl bych se do ni pustit po dodělávce tohoto díla. Možná by bylo zajímavé dělat paralelku a sdělovat si různé problémy se stavbou. Jinak je asi lepší ta co se Ti nejvíce líbí