vsechno je zatim jen vlozeno. Az dodelam lem kolem tech rostu, dodelam vse ostatni a muzu na dalsi paluby. Zacal jsem uz i s vyrobou steznu. Jsou vystuzeny bukovou kulatinou.
jo, dal jsem si vorázek. Zasekl jsem na očkách pro lafety které mi chybí. Nechtěl jsem pokračovat dokud nedodělám to spodní patro, ale nějak jsem to už nevydržel. A díky za uznání .
Jinak ta záď mi sedla celkem dobře na to že jsem nemusel řezat klín do palub. Myslím že je to tím že jsem odjehlil ty spodní paluby. Tím jsem měl trup vic sevřený. Ale nevím možna jsem jen kápnul na dobrý výlisek. Jinak až při stavbě balkonů jsem zjistil jak důležité je mít dokonale slepený už kýl. Co mi nesedělo, je levý balkon. Nevycházela mi ta spodní střílna s tvarem te zlacené části. Trošku jsem to musel doupravit a celé dopasovat. I tak ta střílna není dobá. Jinak budoucím stavitelům tehle lodi bych doporučil natírat i interiéry. Ono jde tak trošku vidět všude. S tím jsem nepočítal
Prosím o radu, jak zmenšit fotky. Ja jich zmenšuji přes malovaní na cca 35 % abych je sem mohl vložit. Kvalita fotek je ale docela špatná v porovnání s ostatníma. At vidíte tu super prácíčku. Takhle se ztrácí