Blahopřeji ti k pěknému úspěchu, je to zasloužená medaile. Já jsem byla na výstavě v sobotu dopoledne a když jsem vyšla nahoru do patra s modely, Karolínku zrovna měli rozhodčí na stole. Musela jsem si tedy počkat, až ji vrátí na stůl. Ale vyplatilo se. Jen škoda že k ní byl omezený přístup a nebyla možnost si ji prohlédnout důkladněji. Ale i tak to byla paráda.
Také já se připojuji s gratulací . Koukám, že jsem se s řadou lidí zde z flóra musel vidět, neb i já jsem tam byl v sobotu dopoledne a zrovna měli rozhodčí tvůj model na stole a pak mi také jeden náruživý maskovaný fotograf bránil v prohlížení. Zajímalo by mě, čistě ze zvědavosti, za co jsi ztrácel body? Jinak jsem, asi stejně jako ostatní, byl trochu zklamán tou stísněností. Každý model si zasloužil trochu více místa, tak jak to tam bylo namačkáno jeden na druhý, bylo nemožné si vše v klidu důkladně prohlédnout. Ještě jednou smekám, opravdu krásný model
Zdravím,smím se zeptat, kdo tě "předběhl"? Nikde jsem nenašla výsledkovou listinu a celkem by mě to zajímalo,protože podle mě to byl jeden z nejlepších modelů. Ještě jednou blahopřeji. No, jak tady čtu ty příspěvky, tak koukám, že jsme se tam opravdu sešli ve stejnou dobu. Měli jsme si dát nějaké poznávací znamení. Jinak, od onoho náruživého fotografa,o kterém se tady zmiňujete, jsem zaslechla, že Karolínku staví taky. Tak proto asi ten zájem.
Na výstavě jsem byl v době, když byla Karolínka vystavená a až poté si jí brali na stůl. Před výstavou jsem chtěl zde navrhnout, aby měl každý z modelfora na sobě cedulku s "přezdívkou", škoda, že jsem to nenapsal, asi jsme tam do sebe všichni drcali... Tak příště..
Díky všem za gratulace . S tím prostorem na výstavách je všeobecně problém. Navštívil jsem za předchozí roky celou řadu výstav (jako divák) a podmínky pro vystavování nejsou nic moc. Dříve byl ke stolům s modely poměrně dobrý přístup, teď co se zavedla ta lana, je to mnohem horší. No co se dá dělat. To Connie: výsledková listina je ke stažení zde: http://www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... y_c_38.doc To Olaff77: hodnotí se podle pravidel Navigy, hodnotí se provedení, dojem, rozsah, shodnost se stavebními podklady. Přesné body v jednotlivých bodovaných oblastech nevím, ale domnívám se, že dost bodů mi bylo strženo právě za shodnost se stavebními podklady (např. neprovedené kolíkování planěk trupu, neodpovídající uspořádání prken paluby, ozdoby ze stavebnice).
Jen pro info zde jsou stránky Petra Šimka jenž vyhrál první místo. Zde se můžete kouknout na loď za kterou dostal první místo. Za mě je to jiná liga které musíme teprve dosáhnout. Každopádně když koukám na tvojí Karolínku tak máš slušně našlápnuto a medajle vedle ní je na tom správném místě. http://www.petrmodelships.cz/l-aurore.html
Jsem rád, že jsi zde zmínil Petra Šimka. Podle mě je to naprostá špička, můj velký vzor a člověk, který mě svým entuziasmem a morální podporou nasměroval na účast v letošní soutěži. Takže ještě jednou díky Petře .