Gratuluji k dokončení tohoto famózního díla, postavil jsi nádherný model, který vysoce převyšuje možnosti původní stavebnice. Obdivuji nejen krásné řemeslné provedení, ale taktéž velmi realistické ztvárnění takeláže a dalších částí modelu. Moc se mi RC v Tvém podání líbí a děkuji za skvělou inspiraci. Mnoho úspěchů na soutěžích a MČR v Hradci Králové!
Díky všem za morální podporu. V Hradci si moc šancí na dobré umístění nedávám, už několik let objíždím tyto výstavy a tak vím, že k top kvalitě mám ještě daleko. Ale i tak je to pro mě sváteční událost.
Tak jsem Karolínku skoukl osobně a musím říci, že se mezi ostatními loděmi neztratila. Dnes dopoledne již u stolu rozhodčích cinkaly medaile, tak myslím, že nějaká byla i pro tebe..!? Fakt se ti loď moc povedla, zpracování,i detaily, takeláž nádherné, prostě palec nahoru!!!!
Tak účast na Mistrovství ČR byla úspěšně završena ziskem bronzové medaile v kategorii C3-D. Moc si tohoto úspěchu vážím a je to pro mě hnacím motorem pro další práci. Model je už umístěn na čestné místo do vitríny a jen co se z tohoto úspěchu trochu zpamatuju, pustím se na pokračování Pandory. Elkan už má solidní náskok, tak že mám co dělat .
Gratuluji k dokončenému modelu Chtěl jsem si RC prohlídnout trochu zblízka nicméně nebylo mi příliš přáno. Byl jsem v Hradci v sobotu a zrovna ji měli rozhodčí u svého stolku na podrobné zkoumání (i baterkou si svítili na detaily). Později jsem se tam šel ještě jednou podívat a to už byla na stole mezi ostatními modeli. Ale přístup k ní byl blokován jakýmsi náruživým fotografem, no a nechtěl jsem použít ostré lokte abych se procpal, tak jsem jen nahlížel přes ramínko. Po shlédnutí soutěže jsme si s rodinou prohlédli i celé muzeum i mimořádnou výstavu NA VLNÁCH POD PLACHTAMI (řekl bych, že na této výstavě bylo více modelů než v samotné soutěži).