Zdravím Korzáry,no nevím co chcete slyšet, vlastně číst. Já používám barvy Gunze, protože se mi s nimi velmi dobře dělá. Používám je i na letadla i když zde jsou občas na štíru s autentičností odstínů, což u lodí historických určitě nevadí. Dobové autentické fotografie se asi těžko seženou Tady jsem vlastně nakoupil jenom odstíny hnědé na různá "dřeva" a základní barvy a toť vše. Model je stříkaný barvami řady H i C a "daktilky se asi těžko budou hledat. Doufám, že toto vysvětlení stačí pokud ne, ptejte se dále ...
Přidávám fotku "kýblíčku se kterými jsem so docela dost potrápil, vzhledem k počtu i úprav původních.(lopatičku a píseček přivezou později )
Uh. Já jsem, asi když mi bylo 12, dostal od babičky k Vánocům nějakou loď - a ona se pak naštvala a už mi nikdy žádný model nekoupila, když jsem to nedostavěl...
Tak to já jsem klidný, mě nikdo modely nekupuje, tudíž ho klidně dokončit nemusím. No, ale už pro ten ztrávený čas by měl model být dokončen. To nejhorší mě ale ještě čeká
A co je nejhorší???????
Já osobně nesnáším dělat ta děla, když jich je tam takové množství, z toho mi vždycky hrabe V této fázi už bývám natěšen na lana, to je pecka