Stavěl jsem Victory před mnoha lety Arfix 1:200 k tomu jsem si pořídil i literaturu, v té době Heckel HMS Victory, všude jsem ale četl, že vnitřní strana lodě a tím i vnitřky střílen byly červené. Máš nějaké jiné poznatky ohledně barev? díky za odpověď
Úžasné, já jsem teda letadýlkář ale moje choť mě ukecává abych postavil nějakou pořádnou loď Já ji na to že bych to stavěl dva roky a ještě by to nestálo za nic,že si neumí představit tu práci s tím a navíc tomu musí člověk kapku rozumět,čemuž teda nerozumím a tak jí ukazuju tuhle stavbu aby po mmě přestala loudit nemožné
Tý jo Zdeňku, ty jedeš jak fretka. Úžasná rychlost, úžasnej výsledek Když to vidim, tak mam 1000 chutí pustit se do Superbu co mam doma, ale na druhou stranu vim, že budu muset ještě vyčkat, páč půlmetrovou potvoru nemam kam dát Ale Viky moooooc pěknááááá
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________