No upřímě se mi do toho moc nechtělo, protože jsem na to měl jen jeden pokus. Ale nakonec mě čas donutil. A ano použil jsem nakonec lepidlo ve spreji co jsi doporučoval. Děkuji za to. Super je že tim látka nijak nepřirozeně nevytvrdla. Teď ještě co to bude dělat do budoucna.
Tak už je téměř hotovo! . Vypadá to móóóc dobře A ty vlajky jsou supr,asi se taky budu muset obrátit na Elkana, ale to je ještě daleko, než je budu potřebovat
Rozestavěno: Santisima Trinidad Dokončeno: Thermopylae, San Francisco II
Chtěl bych se zeptat Admirále jestli jsou vlajky z látky, nebo papíru, příp. jiného materiálu ? Potisk je perfekt a jde mi o to jestli ještě budeš dělat vlaječky rozevláté ? U látky je to asi těžší, že jo ? Tak se jen tak ptám jak to vidíš a nebo jestli už je to tak finální ? Nic nenutim, jen, že bych to osobně raději rozevlátější, aspoň trošku. Teď to malinko připomíná ty trojúhelníčkové vlaječky co mají vystavené autobusy a kamiony za předním sklem. Jinak Tvoje galera patří mezi mé nejoblíbenější, vždyť víš! Tak snad moc neprudim, kór když v lodích nic neprezentuju.