Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Lodě a ponorky ‹ Plachetnice (Sailboats) ‹ Plachetnice (Sailboats) Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Ghost ship w. color Revell 1:72 (Černá perla)

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Ghost ship w. color Revell 1:72 (Černá perla)

Příspěvekod misak58 » 26 pro 2011, 07:07

bazilisek píše:Tak patláma, patláma.
Zatím jen písemnej UP a dnes nebo v brzké době nahodim i foto.
Žínka je ve špitále :( , tak mám alespoň možnost se plně věnovat stavbě a né jen potajmo.
1) Na jediné rozvinuté plachtě jsem udělal záplaty a různými odstíny jí natřel - rozlišení různověkosti záplat.
2) paluba, kajuty, stěžně jsou natírané štětcem, patinované "stíny" tamiya a následně je budu filtrovat pistolí.
3) nejspíš night color nepoužiji, zkusil jsem to vedle a jak tu někdo psal na skoro komplet černé lodi to vypadá hodně blbě.

Chtěl bych poradit jak nabarvit "okna" aby to nevypadalo uplně blbě (samo, že nej by bylo je vyříznout a vyplnit acetátem, nebo tak, ale s tím se nebudu babrat) - stříbrná - bílá - černá - nebo modrá, opravdu nevím :-k :-k prosím poraďte.
Jen nikdo neočekávejte zázraky bude to jak od začátečníka, moc se s tím neseru, jde o poličkovej, nebo telkovej model........ O:) =;

Smíchej trochu stříbrné barvy s kapkou modré popřípadě ještě černé, a tím nabarvi okna, na neprůhledná plastová okna je to nejlepší nouzovka. M.
misak58

• Odpovědět s citací

Re: Ghost ship w. color Revell 1:72 (Černá perla)

Příspěvekod misak58 » 06 srp 2012, 11:45

Vracím se po čase k tomuto vláknu, protože jsem nalezl krásný referenční materiál o této malebné pohádkové loďce, která sloužila od roku 1955 do roku 1982 v americkém Disneylandu jako restaurace. Bohužel , při stěhování v roce 1982 byla zničena. http://davelandweb.com/chickenofthesea/#top
Přílohy
KT_50s60s_ChickSea_N14.jpg
misak58

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Plachetnice (Sailboats) Rozestavěno