Pokračování na modelu.Přilepení dýhových palub,zalakování matným lakem,doplnění kroužků na poklopy a zesílení čnělek pro osazení kroužků pro uchycení stěhů.
Zdravím stěžně jsou plastové originál ze stavebnice,teoreticky lze dodržet geometrii,pokad si člověk dá pozor a zalepí si pusu kvůli nadávání.Model se snažím udělat co nejlépe,tak aby se líbil mně a i ostatním.Je to výlisek z roku 1955,takže pravěk modelařiny.Dnes v době 3Dtechnologie a leptů,dokáže průměrný modelář vyrobit pěkné dílo.Pro mně je to výzva,tak se snažím-i když kámoš říká snaho stojí za houby důležitý je výsledek.Tento model moc modelářů nestaví,nebot není k sehnání a když tak za vysokou cenu proto fotím každou maličkost na památku.Je mi jasné,že nemohu troškou plastiku konkurovat věhlasným modelářům z tohoto forka,kteří zde předvádějí ÚŽASNÉ VÝTVORY ZE DŘEVA,ale budu rád ,když jim budu šlapat na paty.VÍTEJTE V PRAVĚKU PÁNOVÉ.
Další část mé práce.Napatinováno,ještě musím osadit paluby a zasklít skla a nalakovat matným lakem.Moře začínám barevně formovat do patřičné barvy.Ještě to postříknu trošku černou barvou a zakápnu kapkou bílé,a skusím nový přípravek na zalití.