Tak abych ukojil vaši zvědavost, posílám obrázky s hotovými lucernami. Nejsou sice tak dopodrobna zpracovány jako Elkanovy, ale s výsledkem jsem spokojen. No a tím je završena první etapa stavby - trup je kompletně hotov Teď si dám chvíli oraz a potom se pustím do stožárů, plachet a lanoví. To Elkan: na výrobu těla lucerny jsem použil trochu jiný materiál, který je matný. To Standa12: levé podpěry luceren na fotce jsou z mosazi, pravé z mědi.
JJ, lampy vypadají parádně! Hlavně si ty lampy udělal v rekordním čase, já se s tim mořil dlouho. Je super sledovat práci druhých, stejnou, jakou jsem dělal nedavno taky....
Krásný lampy. Já naštěstí musim spáchat pouze jednu, ale zato do ní chci vrazit LED, takže musí být dutá a s průhlednými skly. U toho zase budu šilhat.
Supr práce! Jen bych asi ty pásky na vrchním krytí udělal také černé a i na spodním krytí trochu černé přidal Nevím, ale takto se mi to zdá takové....nepřirozené? Ale je to jen můj názor na věc. Jinak moc dík za ten návod na černění, teď už to funguje a je to supr!
Rozestavěno: Santisima Trinidad Dokončeno: Thermopylae, San Francisco II
Pokud můžu, tak přikládám foto košů ze stavebnice, a to ještě jsem na nich dodělával zábradlí, které tam vůbec neřeší......aby vynikla krása a přesnost marsalva..... Dneska bych je určitě dělal taky vlastní, ale už to z pochopitelných důvodů předělávat nebudu.