Ahoj, hedvábí je přetřeno akrylátovou barvou a ta je matná, takže se plachty nelesknou, jsem zvědav jak budou vypadat na lodi, nakonec udělám všechny rozvinuté, bez závětrovek, dvě nebo jednu největší stěhovku a 2 kosatky, na přední stěžeň pak možná přidám závětrovky v úrovni košové plachty nebo jen jednu ráhna budou natočená na zadoboční vítr zleva
Čau, kladky jsou 3, 4, a 2,5 mm, ty první dvě velikosti jsem koupil na http://www.shipmodels.cz a ty 2,5 mm jsem si vyrobil sám a vypadají celkem obstojně. (myslím) pak tam byly nějaké 2 a 3 děrové.
Vypadá to excelentně , ale vzbudil si ve mně chuť zahodit ty moje originál plachty od Artensiany, o kterých jsem si myslel, že jsou hodně dobré..... Bravo
Kamufláž je pro zbabělce Sovětský důstojník r. 1943
Ahoj! S údivem jsem si prošla celé toto vlákno a musím hluboce smeknout, je to nádherná práce. Fascinuje mne, jak dokonale lze docílit barvením dřevěného vzhledu a patiny. I plachty vypadají suprově, krásná inspirace.
Doris, díky za pochvalu o d tebe potěší dvojnásob, smekám před technickým provedením tvých modelů, taky jsem dříve dělal jen papír a vím, co je to za fušku tohle je můj druhej plasťák a myslím, že i poslední, příště, jestli Pámbu dá, bych chtěl stavět model ze dřeva, buď upravenou stavebnici nebo podle plánu. Líbí se mi především fregaty a 74 dělové lodě, díky jejich elegantním tvarům. Zvlášť mám spadeno na La Belle Poule nebo HMS Diana, bohužel se nevyhnu asi brutální investici do nářadí Viktorka vypadá suprově