viem sme to riešili už. .ale neviem láka ma to niečo tomu pridať aby to bolo aspoň o niečo dokonalejšie. ..mysliš že by to až tak moc mohlo zle dopadnúť a zhovadil by sa tým model?
Ne, to si rozhodně nemyslím pokud máš pocit, že to tomu prospěje a že to dáš, tak jdi do toho... V tomto měřítku bych to ale pouze naznačil nějakou hodně tenkou jehlou.
Rozestavěno: Santisima Trinidad Dokončeno: Thermopylae, San Francisco II
no ja by som do toho fakt chcel isť ..aj keď viem že to nedopadne až tak dobre ako u skúsených Vás ale podľa mna by to mohlo byť dokonalejšie vďaka tomu...no ihly mám doma kadejaké len ten postup keby mi niekto vedel podrobnejšie opísať že ako na to
ano tu stavbu pravidelne sledujem má to pekne spravené no celkom tomu rozumiem...ďakujem.... akurád ešte by som potreboval aké je to moridlo alebo čím by to bolo najlepšie spravíť
Zdravim je to klasicka planka 0,5mm orech..mate kompletnu stavebnicu? Alebo iny vyrobca..? Podla mna to v stavebnici toho roku ked som este nebol xD ani nebolo preto bolo treba dokupit ...nie je to sice umelecke dielo ako predvadzaju iny ale snazim sa xD ...momentalne znacim kolíki moridlom a uz sa stoho asi scvoknem ...casom pridam foto...vy ste v akom stadiu?pochvalte sa s modelom ..a ano krasne :foto stálo by to zato ist do toho múzea..skoda ze stavebnica ma malo podobneho so skutocnostou
zdravím pane ,mam tutéž stavebnici jako Vy.Mám zatím hotovo oplankování a chystám se na barvení děl a vozíků.Ta druhá obšívka tomu dá jinou podobu .Jinak ta stavebnice od igry je komplet ,včetně lišt.Držím palce ,mně to půjde pomaleji než vám,aspon to mám podle vás jak porovnat.
No rozbehnute to mate pekne len tak dalej a pevne nervi ..ano obsahuje stavebnica lišty ale o hrubke 2mm a tym by nebolo mozne robit druhu vrstvu...ja som to dostal a bolo to v takom stave ze som isty cas len daval dokopi polamane casti ale nakoniec to celkom dobre vypada ...co sa tyka druhej vrstvy tak som najprv ani nechcel davat ale vdaka pomoci doris a standa12 ma ktomu presvedcili a urcite to dalo iny vzhlad ziadne skarede medzery a podobne nedokonalosti..farbu diel idete dat aku?a lod celkovo chcete do akej farby?ja planujem do modra len presne este neviem
díky za povzbuzení ,vaše stavba je lepší .Já sem uplný začátečník ,který lepí spíše papírové modely .Toto je darovaná stavebnice .Proto dělám barvy podle návodu,děla sou zlaté a vozíky černé,jinak barva dřeva se zlatýma ozdobama a modré doplnky.Pokud máte jiné schema rad se podívám.Držím palce do další stavby
dá sa povedať že aj ja..pred týmto som lepil len plastové modely techniky a tigra od hachette ten čo z časopisu je.z drevom a plachetnicami sa dá povedať že žiadne skusenosti ja sa tiež snažím podla návodu ale niektoré detaily spravím aj podla skutočnosti aby sa to aspon ako tak podobalo ja mam v pláne asi dela strieborne a voziky hnede ale neviem..možno to ostane v zlatej .. možem prihodiť fotky toho treenail... aj ked nedokončene ale aspon pre inspiraciu alebo kritiku
No dela tam pojdu az neskor ked stym uz nebudem tak mikať a prevracat...ale natom este bude prace dost momentalne mam pauzu trosku takze sa dalej nehybem...vy ste ako natom?