děkuji za milá slova a přání! Jsem moc ráda, že jsem se do RC pustila a zároveň dala na Tvé rady jít do většího měřítka. Mám z toho zatím docela respekt, ale věřím, že to společným úsilím zvládneme a dotáhneme zdárně do cíle. Jak píšeš, že se budu moci vydovádět na výzdobě, tak to máš recht, na tu výzdobu se těším asi nejvíc. Když jsme ji spolu realizovali na SoS, bylo to moc príma, jen to chtělo větší měřítko. Nyní tady ta možnost je, takže si dám maximálně záležet.
Budu pracovat na obou lodích současně, což mi třeba při modelování výzdoby a dalších detailů přinese výhody a lepší efektivitu práce.
Moc se těším na další spolupráci s Tebou, Kapitáne!

Doris
Dnes jsem podlepovala a vyřezávala jednotlivé díly kostry, až se mi konečně podařilo docílit požadované tloušťky všech dílů. Hlavní žebro má 4,5 mm, příčná žebra téměř 3mm, ale po sestavení budou ještě znovu podlepena profilovanými díly, které zajistí jejich kolmou pozici vůči ose lodi. Nyní budu dělat v žebrech zářezy, abych mohla kostru sestavit.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]