Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Lodě a ponorky ‹ Plachetnice (Sailboats) ‹ Plachetnice (Sailboats) Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Revell Pirate Ship 1:72 - První model

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Revell Pirate Ship 1:72 - První model

Příspěvekod Ondras71 » 10 dub 2018, 20:50

Rozjel jsi se!! ;-I Dřevěný povrch vypadá dobře, jen bych trochu více zvýraznil spáry mezi prkny paluby. Jak, Ti určitě někdo z plastikářů poradí.. :cool:
PS - fotky stačí tak na 300 kB, i tak budou dost detailové. =D> =D> Držím dále palce!! O.
Ondras.

,,To muselo dát práci! A přitom taková blbost.."
Postaveno: President viewtopic.php?f=177&t=90230
Rozestavěno: Roter Lowe viewtopic.php?f=177&t=114576
začátky: viewtopic.php?f=180&t=98135

Člen pořádajícího klubu: https://wchs-c-2023.klom-admiral.cz/cz
Ondras71

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Razielus » 10 dub 2018, 21:01

Díky, pravda, že by to ještě trošku chtělo, ale když nanesu wash (kterým se toto dělá) tak vzhledem k tomu, že to není hladký povrch, tak vytřu barvu z povrchu i ze spár, protože je to opravdu pidi.. rada by ted celkem bodla.. :)) ale i takto jsem spokojen, i když vím, že mě to bude pořád žrát, že jsem to nakonec neuděl úplně dokonalý.. :D
Razielus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VVING » 10 dub 2018, 22:04

Tak jako talent na zpěv se pozná už podle prvních tónů, u tebe mám pocit, že uvidím super koncert štětce a barev a perfektního zpracování. Určitě si dám tohle vlákno do záložek a doufám že jsem se nezmýlil.
=D>
Stavím pro radost ze stavby, hotový model je už jen odměna.
VVING

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Džar » 15 dub 2018, 12:31

vypada to dost dobře a jestli tedy muzu poradit ja pouzivam jako zaklad matnou akrylovou zakladni sedou na auta necham dva dny vyzrat a pak podle toho jaky odstin dreva chces nastrikam obyčejnou pistoli barvu většinou volim hodne svetle zlutou tu us si namichas podle sebe zase nechat alespoň dva dny dozrat pouzivam akryly od tamiye a redim technickym lihem po dozrani olejove barvy micham si na palete umbru palenou sienu palenou a zlutou pozor chce to lehonce naredit benzinem do zapalovace zippo natrit kus trupu a okamzite papirovim kapesníčkem stirat kam se nedostanes pouzijes uchostouch pokud mas trochu naredene oleje funguje to jako wash a porad kontrolovat a doladovat podivej se na cartagenian ship tady v rozestaveno je to presne tak udelano
Džar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Razielus » 02 kvě 2018, 19:58

Děkuji za radu. Koukal jsem na Tvoji lod a je to paráda. Čeká mne ted trup, tak zkusím Tvůj postup. Bohužel jsem toho měl ted v práci moc, tak se to trošku pozastavilo, ale už se těším, až se to trošku zklidní a pošlu nějaké foto, jak postupuju..:)
Razielus

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Plachetnice (Sailboats) Rozestavěno