Ahojky, Je tomu pár týdnů co jsem objevil kus bronzové kulatiny... Na netu jsem našel plánek na stavbu lodního kanónu a po dnešním, celodenním snažení na soustruhu jsem vyrobil hlaveň. Zítra budu vyrábět čepy a na vozík snad taky brzy dojde... Délka hlavně je cca 12cm. A je bronzová. Ještě by to chtělo nějakou pěknou patinku... Ale nechám to po prvním výstřelu...
Pěkný . A bude to i střílet ? Myslim, že by to nebyl takovej problém to udělat plně funkční. Bylo by to tak na vosy Ale bacha na to, černej prach je svině špinivá a do bronzu (i mosazi) se pěkně zažírá, když včas (nejlíp hend po střelvě) nevyčistíš (vim jak vypadalo mosazný kování na křesačce a to sem jí čistil maximálně 2 hodiny po dostřílení). Moh bys onen plánek zveřejnit? Někde sem měl 3D model, myslim, že to byla právě lodní 24 liberka, ale nejsem si 100% jistej.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Hezky se s tim mazlíš . Našel sem tu mojí 24 a udělal z toho obrázek.
Jo, a dík moc za ten plánek
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________