Tak já myslel, že jen pracuješ, teda do práce chodíš a Ty ses pustil do lodiček..! Nádherná práce Erichu. Ten nápad se zaplachtovanýma veslařema tomu určitě pomohl, protože si nějak nemůžu pomoct, ale vůbec nevím, jak si u Revelu představovali, že to veslování funguje... Nebo nemá být ta paluba s předlisovanýma sedačkama a částma vesel o 180 stupňů otočená.? Každopádně jsi to vyřešil exelentně.!
Skúsil som kus vytienovať červenú a zelenú, na fotkách moc rozdiel nevidieť ale v reále je to viac. Standa 12 nie som si na 100% istý ako si to myslel, takže na skutočnej lodi je to látka a na mojom modely je to znázornené tenkým plechom z kondenzátoru. Zdesko aby som sa priznal, tak revelácke riešenie časti pre vesliarov som ani nezaregistroval, od začiatku som mal v pláne to prekryť, lebo ju chcem dať na "vodu" ako všetky moje lode a bez vesliarov by to nebolo ono. Kedže na výrobu tolkých mini vesliarikov sa necítim, tak som to vyriešil jednoducho týmto spôsobom. Som rád že sa zatial tento drobec páči, no uvidím ako dopadne zajtra, ak stihnem tak skúsim namalovať nejaké ozdoby na zelené prekrytie zadnej nástavby. Keď sa podarý to, tak budem môcť skúsiť aj nejaké tie vlajky. Naštastie som našiel aj stránku o tureckých korzároch (len škoda že len v turečtine), takže mám aj kde brať inšpiráciu.
Tady máš Erichu stránku nestandartních vlajek. Mimo jiné nějaké "old islamic flag"..(pod číslem 12). A níž je kresba pirátských vlajek s "půlměsícema" (číslo 20)..: http://www.crwflags.com/fotw/flags/ufe10.html
Vypadá ten drobeček moc hezky. Myslím, že jsi na tom zvládl dost dobře nadstandartní úpravy a stínování, které skutečně skryly nedostatky výrobce a tím posunuly model o třídu výš (lavice opravdu vypadají prapodivně, když člověk vezme do úvahy délku paží obou krajních veslařů a jejich pracovní radius). Už se těším, až bude na vodě Držím palce L.
Nejaké to vyzdobenie "látky" na zadnej nástavbe. Vďaka za komenty a odkazy na vlajky. Určite ich využijem, plánujem asi 6 vlajok, takto mám väčšiu pestrosť výberu.