Ta černá linka mezi spodkem a vrškem má být? Na většině modelů ubottů není.
Ve stavbě : CVA19 Hancock - SCB 125 (Hasegawa), DD 797 USS Cushing (Tamyia), USS Independence (Dragon),IJN Ryujo (Fujimy),USS Maine (Combrig), USS Essex (Trump.),USS Missourry(Trump.) V přípravě : USS Texas (Samek),USS Lexington(Trumpeter) Hotovo:IJN Kiso,USS Indianapolis,HMS Hood,USS Vesuvius, IJN Ch13, USS Atlanta,USS South Dakota,USS Slater,I-400, pár ubotů,Masaryk
barva je ok Jen ta tmavá je vodoryska tedy vodorovná ta lišta byla jen navrcu.... červená se v literatuře opakuje ale předpis pro ponorky byla tmavá černošedá respektive černá.... paluba byla taky šedá boky svštlešedé později více barev.... červená se opaku je asi podle pozdějších ponorek.... např U-505 (zachovalá v USA) nebo podle francouzské Boan
Neměla by vodoryska být vodorovně se zaplavováky? Na fotkách devítek začíná tmavá část trupu kousek pod zaplavováky a je s nima vodorovná.
Ve stavbě : CVA19 Hancock - SCB 125 (Hasegawa), DD 797 USS Cushing (Tamyia), USS Independence (Dragon),IJN Ryujo (Fujimy),USS Maine (Combrig), USS Essex (Trump.),USS Missourry(Trump.) V přípravě : USS Texas (Samek),USS Lexington(Trumpeter) Hotovo:IJN Kiso,USS Indianapolis,HMS Hood,USS Vesuvius, IJN Ch13, USS Atlanta,USS South Dakota,USS Slater,I-400, pár ubotů,Masaryk
S takhle povedenou povrchovkou bych už vodu nedělal. Taky jsem o vodě uvažoval, ale pak jsem si řekl že zkusím něco nového. Sice full-hull nesnáším, ale u ponorek a plachetnic mi nevadí.
Jaký jsem zvolil postup povrchovky? No... Ráno jsem vstal a vzal do ruky hrablo, nejdříve jsem odházel metr a půl vysokou závěj na severní straně bytovky pod kterou se nacházela moje Felda... (vidět byl jenom čumák ). Potom následovalo vyhrabání tunelu pro zaparkování... ( položit na sněhové bariéry trámy, mám garáž ) Následně jsem pokračoval ve vyhrabání tchánova Fiata, pantáta šel ráno do práce pěšky ( místní kamenická škola, 500m) To se stává tak jednou za 10000let ) No a je to. Jo a pak to takhle vypadá...
Ha ha to já odhzoval sníh u činžáku..... bohužel dřív to bylo 3 metry na hlavní ulici Patočkova.... jenže díky stavbě tunelu se musí chodit zahradou takže 3x schody a 40metrů zahradou..... ještě že jsem si tam provizorně dal dlaždice
Tak to se nedivím, že máte tak pěkný ponorky. Ona je k tomu potřeba bytovka nebo činžák. Existuje nějaká metoda i pro mne z vesnice z malého baráčku?