Novinka pro letošek Prošel jsem tu stavebnici je to celkem OK ale třeba takový snorkel nebo ten přední poklop to je dost mimo něco opravím i 3D tiskem No a ještě bude k dispozici decals pro Bronco kriegsmarine flag + značky od výrobní fabriky, které ponorky často nesly na to se nějak zapomnělo.... Důvod proč dělám lepty je že na předním trupu jsou ty otvory hodně mimo kvůli volbě tvarníků které jsou kolmo na formu a tak otvory dostávají zmatený tvar jaký ve skutečnosti neměli. a dodávám co uznám za vhodné jinak je model super ! a už ho stavím jako rc na čerpadlo.
Nejaké bližšie info k tým revell XXI 1/144 bez rezu? Napr. cena a stav stavebnice. Keby nemám tú moju čínsku kópiu (dúfam že ju úspešne prerobím do pozeratelného stavu ) tak by ma to velmi zaujímalo.
Zistil som že mám rád letectvo 1/48 a námorníctvo (prevažne ponorky). Rešpekt všetkým čo sa posúvajú dopredu! Nádherné modely sem dávate!
Tak na českém trhu je nová ponorka VESIKKO už na tom makám asi měsíc. Přiznám se že tato ponorka mě nijak nezajímala ale na druhou stranu je to jediný dochovaný typ svého druhu. Na vývoji sady musím moc poděkovat 1 modeláři s Finska který my vysvětlil a sehnal každý detail k této ponorce. Včetně věcí které mají být jinak Bude to velmi detailní sada a také všechny zaplavovaní otvory dle skutečnosti. Jak to budu mít hotové bude 1 stavebnice u mě k mání včetně leptu.
Oto Gerza píše:Nevím co myslíš. Já moc interiér nedělám to snad u ponorky ani přesně udělat nejde.
Nekdo daval link (a mel jsem za to, ze ty) ze nejaky Nemec stavel super detailni rez interierem ponorky. Bylo to neuveritelne. Tak to byl evidentne nekdo jiny, mozna Milan Kuliffay
Jo to je ono U-514 pro něj jsem chtěl dělat konverzní sadu na tuto ponorku s věží pomocí 3d tisku ale pak revell oznámil že tu verzi vydají takže z toho sešlo a na mě je jen nakreslit lepty na U-154 a U-67 případně další možné ponorky.......