Milan, paradna detailna praca, tie vystuhy letovej paluby ...ale potom budes musiet nalepit pod tu palubu minizrkadielko, aby boli tie paradne detaily vidiet, bez prevracania modelu naruby...
Vlado, podobne ako u Amagi bude podložkou pod modelom zrkadlo.... práve preto, že lietadlové lode sú tuším ako jediné zaujímavé ( resp. tie japonské - rozhodne zaujímavejšie ) zospodu. Zvrchu to je len taká "placka".
Pozdĺžne výstuhy po miernom prebrúsení drážok išli podstatne lepšie... resp. ich poloha už bola daná priečnymi výstuhami. Takže zvýšená námaha pri presnom ustavovaní priečnych výstuh mala zmysel. Po nalepení pozdĺžnych výstuh extra riedkym sekunďákom to vyzerá takto.
… a nakoniec ešte doplnenie dvoch priečnych výstuh, ktoré sú o niečo vyššie a ktoré majú znázorňovať žeriavové dráhy.
Ešte tam bude treba niektoré miesta pretmeliť a vybrúsiť.... a nakoniec nastriekať surfom a farbou. Zatiaľ nasucho položené na trup to vyzerá.... fasácky.
Ahoj, máš pravdu. Vypadá to úžasně fasácky . Jseš bombardˇák a cvok první třídy. V životě bych to nedokázal. Gratulace a jen tak dál, medaile Tě určitě nemine. Pepík Vištein Chomutov
Presúvam sa na prednú časť letovej paluby. Pripravené diely.... je ich o čosi viac ako pre zadnú časť.
Podobným postupom nalepené výstuhy prednej časti letovej paluby.
Zábradlie na malých plošinách po bokoch letovej paluby som pri kreslení leptov ponechal v pôvodnej hrúbke plechu... a to bola chyba. Je príliš mohutné, preto som ho odstránil a nahradil zábradlím zo setu od Lion Roar R7028. Doplnil som ešte rebríky na plošiny a výstuhy predných anténových konštrukcií.
Pepík, Vlado vďaka. Vlado letová paluba mala 180 m, takže prepočítané cez merítko to vychádza na 257 mm. Niekedy je to fakt "titerné" , ale celkovo sa to dá zvládnuť.
Milan, to čo predvádzaš je neuveriteľné... Mal som to možnosť vidieť na živo v Nitre a akože dovi dopo, sánka dole... Tá kvalita, jemnosť a čistota sú úžasné! Pre je totok level na ktorý sa dotiahnem tak o sto rokov...
Na to není co říci. To se dá jen obdivovat a slintat . Jestli to pujde takhle dál tak další modely už nebudeš kupovat, ale pojedeš od základu vlastnoručně.
Laci, Martin, admiral6 a Zdeňku, vďaka za pochvalu a "povolený doping". Dúfam, že v podobnom trende sa mi s modelom podarí pokračovať aj ďalej a že výsledné dielo bude stáť za to.... budúci rok je opäť zopár zaujímavých súťaží....