... paráda, moc pěkný kousek. já už mám doma třistapadesátinu a objednány všechny doplňky co jsem našel , takže časem bych se rád do tohoto modelu také pustil. Doris gratuluji k pěnému modelu
Tohle je naprostá nádhera. Miluju Titanic, krásná loď. Udělej mi prosím jednu celkovou fotku černobílou, bude to jako na dobových fotografiích. Jo a kdy nastoupí Kate a Leonardo?
Velice děkuji, přátelé, je to pro mne nesmírná pocta, číst Vaše ohlasy k mé práci! Vážím si toho a motivuje mne to k dalším modelům a zlepšování. Zdeněk: Tak to bude nádherná práce, jako jsem si již u Tebe zvykla , moc se těším a fandím! V 1/350 to bude špička, jsem zvědavá na detaily a doplňky. Určitě budu Tvé dílo sledovat. Hummer: To je skvělý nápad, zkusila jsem to na několika fotkách a vypadá to velmi zajímavě. Udělala jsem jich víc z různých stran. Jinak ve fotoleptech skutečně ty figurky jsou i když placaté, tak by se možná něco dalo pořešit.
Velice děkuji! Mám radost, že se model líbí. Tak dokončila jsem lavičky, bylo jich 40, a natáhla jsem chybějící anténu mezi stěžni. Model je de facto hotov i když tam možná ještě nějaké drobnůstky doplním. Ale to až časem, protože nyní jsem opět přeladila na plachty.
A ještě pár fotek, na posledních jsem zachytila Titanic ve srovnání s QM2 (taktéž 1/400), která byla donedávna největší osobní lodí světa podobně, jako kdysi Titanic. Nicméně Titanic se mi líbí mnohem víc.
Děkuji všem za ohlasy a komentáře! Turboduck : Jj, postavičky Kate a Lea, že? Mám je ve fotoleptech, ale nevím, zda je mám na modelu použít, když je to stojánkové provedení . jotus: Všech 2200? herr66: No popravdě mne jejich stereotypní výroba moc nebavila, ale tak muselo se to zvládnout. Po prvních dvou už to byla rutina a dělala jsem je skoro automaticky, není to tak těžké, jak to možná působí. Horší bylo barvení, protože do úzkých spár zatékala barva i když byla aplikována v tenké vrstvě. PavelS: Kotvy tam mám všechny. Jinak se těším, jak budeš řešit patinu Ty, docela mne to zajímá, jak s tím bude Titanic vypadat. Viděla jsem na netu jeden model Titanicu, který měl poměrně výraznou patinu a nelíbilo se mi to, proto jsem z toho zrezignovala. Na svém modelu patinu dělat nebudu, dávám přednost co nejčistějšímu provedení. Právě u tohoto modelu obzvlášť.