Děkuji Milane, model určitě do té doby hotový nebude, i tak bych ho nebral, beru tam už 4 kousky a to určitě stačí. Právě jsem nahodil Pom-pomy a čluny
Ahoj Zdeňku, nemohu se vynadívat na Tvou Mistrovskou práci, je to parádní zážitek sledovat, jak se dá vyšperkovat model. Dokonalost v každém detailu. Smekám a obdivuji!
Ahoj Doris, Moc děkuji za slova chvály, Od Tebe to " hřeje" o to více. Tajně sleduji Tvé nástřiky japonských aut a držím palec ať se Ti i v tomto moc daří Zdeněk
Dobrý den Zdeňku, Vaše modely jsou skutečnou inspirací. Zrovna jej mám taky na stole. Mám na Vás dotaz. Všiml jsem si že model umisťujete na dřevěný podstavec. Mou se zeptat odkud jej máte? Také bych ho potřeboval. Děkuji
Gratulujem k dokonceniu tohto podla mna narocneho modelu ! Tie pridavne stlpiky k zabradliu (na tieniacu plachtu) vypadaju super a tak isto tie pontosacke pom-pomy.
Velice mě mrzí co se s tímto modelem stalo dneska na E-day,,, Bohužel jsem byl svědkem neopatrnosti některých diváků... Upřímnou soustrast pane Krčmář...
Doufám, že to půjde opravit.
Jmenuji se Antonín Ušelík Rozestavěné Musashi 1/350 + diorama Prince of Wales 1/350 + Ponthos + to co udělá maestro Milan