moc Vám všem děkuji za reakce, ne vybavení hanfáru je scifi, mimo žeber, já jen doplnil nějaké skříňky, ono i poskládat kamufláž bylo dost problém, je mi známo jen pár fotek, ale blíží se to více skutečnosti než návod výrobce
Sobotní večer pracuji od rána na modelu Warspite a je mi jasné že výrobce si tak odvážně vymýšlel jen tak na okraj nástavba u dělové věže Y z leva i zprava jsou vylisovány dveře ,ale ty tam namají co dělat ani vy je tam nemáte jde mi z toho hlava kolem mám set od Pontos ten bohužel neobsahuje vodotěsné dveře vy je tam máte mohu vědět co je to za výrobce a kde a kolik to stojí jinak model co máte ve stavbě je ůžasný moc se mi líbí
No, s tímto modelem jsou fakt jenom trampoty, fotek moc není, plány se v detailech rozcházejí, kamufláž má Academy vymyšlenou, . to co je zřejmé z podkladů. které mám k dispozici jsem opravil,ostatní nechávám být na to najdu podklady až bude model hotový, jinak dveře jsou z jiných modelů, zbyly mi nějaké z Hooda, kde jsem měl dva sety od Edy a super set od Lionu. Tak přeji ať se Vám stavba daří... a dejte na web nějaké foto ze stavby...
..další pokrok i na tomto modelu, stále si nejsem jist tou plachtou na přídi. Je tam jen pro odlišení od druhých modelů, žádný kiks nezakrývá, no uvidím jestli nepůjde pryč, co Vy na to ?
Warspite vypadá výborně. Jsem rád, že je na Warspitovi nějaký progres. Potřebuji inspiraci a okouknout, jak mám postavit toho mého. Těším se dokončení modelu. K té plachtě chápu důvod odlišení od ostatních modelů, ale osobně bych ji tam nedával. Takhle plachta zakryje velkou část přídě a schová pěkné detaily. Možná udělat kompromis a nechat polovinu skasanou a druhou polovinu nataženou.
Ta plachta mě Zdeňku moc nezaujala. Na tak obrovské lodi se mi nelíbí. Kdyby to bylo na trauleru nebo třeba Vosperu... Co spíše pro odlišení od ostatních modelů udělat vytažené protiponorkové sítě? Zase je to ale náročné na místo, já vím
Pánové moc děkuji za názory a pohled na věc. V současné době je plachta pryč. Možná ji udělám svinutou na středním nosném laně, uvidím.Podkladů na tuto loď je žalostně málo, aspoň mě se nepodařilo nic moc sehnat