Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Lodě a ponorky ‹ Lodě (Ships) ‹ Lodě (Ships) Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

CVAN-65 U.S.S. Enterprise

Odeslat odpověď
Příspěvků: 605 • Stránka 15 z 41 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41
  • Odpovědět s citací

Re: CVAN-65 U.S.S. Enterprise

Příspěvekod Ondřej Nadrchal » 04 bře 2009, 12:40

Vez je krasna :P :P :P Zadna "patina" na oknech neni videt. Rekl bych, ze spatny pocit je jen a pouze subjektivni. Znam to taky. Az zapomenes, jake vsechny hnidky jsi udelal, tak te spatny pocit opusti, uvidis ... :mrgreen: A dokonce uz nebudes ani schopen ta bolava mista najit :-D
Uz se tesim na fotecky interieru letadlovky. Konecne uvidim, jak to tam vypada :P 8-)
Dokončeno:555.0153 KHKD, 477.043 ČSD, Z1.39456 KHKD
Na stole: 477.004 ČSD
Ondřej Nadrchal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 04 bře 2009, 12:57

mno to máš pravdu že zapomenu a že pak ty hnidky nenajdu, možná je to taky tím, že jsem nikdy tak dlohodoubou stavbu nedělal. každopádně ty okýnka jsou cinklý. kdybych měl odvahu tak jsem hodím pořádný makro a uvidíš jaká je to hrůza 8-[
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lochy » 04 bře 2009, 14:05

Ten ostrov je vážně luxusní... :P :P A jako že hodně...Okýnka neokýnka, fakt to vypadá, že by to člověk musel hledat, jinak si nevšimne...Takže teď s chutí na ten zbytek :D
Jiří Lochman
Lochy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 04 bře 2009, 23:50

díkec borci za povzbuzení...
Lochy píše:Ten ostrov je vážně luxusní... :P :P A jako že hodně...Okýnka neokýnka, fakt to vypadá, že by to člověk musel hledat, jinak si nevšimne...Takže teď s chutí na ten zbytek :D

ten ostrov není úplně hotovej. přijde tam ještě pár detailů, jako třeba stěrače, nějaký hasičský hadice a další blbůstky, ale nijak výrazně se už nezmění... 8-[
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 10 bře 2009, 23:03

tak se konečně dostaly ke slovu výtahy, a hned ze začátku musím říct, že jsem vykročil nesprávným směrem. plechovou mřížku jsem původně lepil na díly ze stavebnice. což mi přišlo ještě ok, ale časem jsem naschromáždil podklady a zjistil, že moje úpravy trošičku přidaly na síle platformy, což by mi nevadilo, kdo by na to přišel, že?... jenže, po šíleným pasování plechových gripů a následným šíleným kartáčováním, jsem docílil pro mě dokonalýho nalepení a očištění zanesených otvůrků.... a co čert nechtěl. ráno jsem vše dokonale zprasil surfem. přihazuju fotečku, abych jsem nedával jen ty věci, který se náhodou povedou.
no a co se stalo? na povrchu se vytvořily nepěkný mapy díky nerovnoměrnému zalití surfu. pokoušel jsem se to i odstranit opět usilovným kartáčováním, ale marně. takže.... co mě čeká? odrhnutí plechů, stavebnicový díly letí do koše a jde se na to od znovu s destičkama. takhle docílím i správné hloubky ze spodní strany a nebudu snad bojovat s nedostatkem místa až budu lepit vzpěry a nosníky...
toť moje slohová práce o dnesním po.....ém dni.... :evil:
Přílohy
DSC01442.jpg
Naposledy upravil mechwarrior dne 16 bře 2009, 13:15, celkově upraveno 1
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondřej Nadrchal » 16 bře 2009, 12:42

No, to tedy uprimnou soustrast ..... :-& Sice to na tech fotkach moc videt neni, ale dovedu si to zive predstavit :?
Neni nad to, si dily udelat podle sveho a na stavebnici se vykaslat. Sice je velky odpad, ale clovek si usetri spoustu nervu :mrgreen:
Ondřej Nadrchal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 16 bře 2009, 13:35

jj... :(
stejně jsem ale neměl v úmyslu použít víc dílů ze stavebnice. ale na podruhé se mi to doufám už povede. chtěl jsem o víkendu pohnout na výtazích, ale zjistil jsem, že vstupy do hangárů, co jsou na bocích lodě jsou o 2mm silnější a bylo je zapotřebí ztenčit... ani nehážu fotku co jsem s tím dělal, protože se mi samotnýmu z toho chce blinkat... už hotovou práci jsem opět ničil, řezal a předělával... původně jsem to obrušoval, ale to nebyl ten správnej postup a tak nakonce jsem to komplet vyřezal že zůstaly jen vodící koleje na výtahy a dělám to znovu z destičky o tloušťce 1mm.. a to mě ten metrovej macek dvakrát spadl na zem... už chytám nerva že s tím seknu, nebo si dám pauzu
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pooky » 19 bře 2009, 11:14

=D> =D> =D> nemam slov........len som zvedavy ci tento projekt uzrie svoj koniec.........dufam ze ano
pooky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 24 bře 2009, 10:26

no dokončím ji určitě ji dokončím...tolik hodin práce, schánění podkladů, nervů a nedokončit ji....
jinak jsem se konečně pustil do loďišky. vyřezal jsem palubu hangáru. zkouším jinej postup než jsem viděl u ostatních na netu. udělám nejdřív palubu a postupně budu dolepovat boky hangáru, možná to bude náročnější, ale takhle budu mít krásně celistvou podlahu....no uvidím jak to půjde. vjezdy jsou ztenčený na sílu 1mm a pomalinku začínám s hrubýma věcma než se vrhnu na jemný detaily... mám pocit že na lodi samotné není až tam moc práce jako na věži, ale nechci to zakřiknout...
Přílohy
DSC01446.jpg
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondřej Nadrchal » 24 bře 2009, 12:34

A helemese .... tohle uz vypada jako kus lodi \:D/ Jsem zvedav jak ten netradicni postup dopadne, ale nekdy je lepsi se ridit vlastni hlavou, nez od nekoho bezhlave opisovat :mrgreen:
Ondřej Nadrchal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří Dvořák » 25 bře 2009, 19:17

Je vidět, že to docela letí !!!! :lol:
Držím palce ať se daří - ty detaily které jsou již hotové, jsou maximálně dokonalé =D> =D> =D>
Jiří Dvořák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 25 bře 2009, 21:18

borci díkec díkec... snad mi ten optimismus vydrží... no i když to sem nepatří tak jsem dnes navštívil náš modelářský krámek a zakoupil jsem maličkost jménem kirov. sice jsem se dnes třikrát stavoval se na ní kouknout, ale nakonec jsem prostě neodolal i když budu dva metry žrát jen suchý rohlíky :-k hážu jen pár foteček s porovnáním k entr jakej je to macek. časem, až koupím leptíky, tak založím zvlášť chlíveček pro tuhle krasotinku.
Přílohy
DSC01447.jpg
DSC01449.jpg
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lochy » 26 bře 2009, 10:17

No ten Ušakov je zajímavej, vážně jsem netušil, že je to takováhle kráva velká :D Jinak samo držim palce s E, už to začíná vypadat jako loď.
Jiří Lochman
Lochy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 08 dub 2009, 10:47

jak už jsem psal lochymu do chlívečku, že se prozatím musím omezit, každopádně lochy díky za podporu 8-[ snad to nebude tak hrozný.... ale každopádně jsem se pustil do malování dalších plechů. na levoboku úplně chybí jeřáb na člun a spousty dalších drobností, taky udělat ty divný koše na čluny, nebo co to je. když nesmím fetovat, tak budu aspoň kreslit :lol: :lol: až něco vyprodukuju hned se pochlubím :lol:
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Janoušek » 12 dub 2009, 13:35

Stále sleduji stavbu a průběžně fandím, paráda. =D>
Zeptám se tak trochu naivně. Jak moc se liší samotná Enterprise od třídy Nimitz. Teď nemyslím počet reaktorů, které stejně nejsou vidět nebo ostrov, který naopak vidět je a je úplně jiný. Ale tak nějak když se porovnají trupy, letová paluba, hangár... Nechci nic předělávat :-D , to je blbost, ale spíš jen jak složitá byla cesta od víceméně prototypové Enterprise k "sériovým" Nimitz.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Martin Janoušek

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 605 • Stránka 15 z 41 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41

Zpět na Lodě (Ships) Rozestavěno