Jo a již jsem objednal stoly na SIG ponorek na E-day.... bude tam Balao, Gato a paví očko (guppy III). Já už v ČR jen nesoutěžně.... kromě nasírací ponorky KPM Nová Paka a stejně nasíracíhu USS Donald Duck

zbynek.skopan píše:tak s tím rozhodně souhlasím, na 144 je to až dost jednoduchá stavebnice. Až na ty lepty se ubíráme stejným směrem také jsem toho vyřezal víc než nalepil. ale teď leží až na konci výrobní řady,... teď mám rozestavěné 3 gata i když jsem si jen tak mimochodem střihnul tu arsenálí Casabiancu....
Jo a již jsem objednal stoly na SIG ponorek na E-day.... bude tam Balao, Gato a paví očko (guppy III). Já už v ČR jen nesoutěžně.... kromě nasírací ponorky KPM Nová Paka a stejně nasíracíhu USS Donald Ducknic do soutěže dávat nebudu...
DOSKOČIL MICHAL píše:... moc pěkná stavba, ani neumim odhadnout ten potřebný čas pro takovýto kousek .... držim palce
mechwarrior píše:............................ jó nechodit do rachoty a poctivě na ní od rána do večera dělat, tak to bych to možná dal![]()
Ondřej Nadrchal píše:mechwarrior píše:............................ jó nechodit do rachoty a poctivě na ní od rána do večera dělat, tak to bych to možná dal![]()
Tak to je ovsem sen kazdeho modelare![]()
To by se mi taky libilo
Ted jeste udelat nejaky ten stroj na penize ....
Ondřej Nadrchal píše:Kolik budemit ten volant prumer? Nejakych 1.5mm? To nebude ani videt. Pokud tam nebudes davat pandulaka jak ridi, tak bych se na to vyprdl
Zpět na Lodě (Ships) Rozestavěno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků