Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Lodě a ponorky ‹ Lodě (Ships) ‹ Lodě (Ships) Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

CVAN-65 U.S.S. Enterprise

Odeslat odpověď
Příspěvků: 605 • Stránka 9 z 41 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 41
  • Odpovědět s citací

Re: CVAN-65 Enterprise

Příspěvekod zbynek.skopan » 05 črc 2008, 10:07

tak s tím rozhodně souhlasím, na 144 je to až dost jednoduchá stavebnice. Až na ty lepty se ubíráme stejným směrem také jsem toho vyřezal víc než nalepil. ale teď leží až na konci výrobní řady,... teď mám rozestavěné 3 gata i když jsem si jen tak mimochodem střihnul tu arsenálí Casabiancu....
Jo a již jsem objednal stoly na SIG ponorek na E-day.... bude tam Balao, Gato a paví očko (guppy III). Já už v ČR jen nesoutěžně.... kromě nasírací ponorky KPM Nová Paka a stejně nasíracíhu USS Donald Duck :grin: nic do soutěže dávat nebudu...
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 05 črc 2008, 11:12

zbynek.skopan píše:tak s tím rozhodně souhlasím, na 144 je to až dost jednoduchá stavebnice. Až na ty lepty se ubíráme stejným směrem také jsem toho vyřezal víc než nalepil. ale teď leží až na konci výrobní řady,... teď mám rozestavěné 3 gata i když jsem si jen tak mimochodem střihnul tu arsenálí Casabiancu....
Jo a již jsem objednal stoly na SIG ponorek na E-day.... bude tam Balao, Gato a paví očko (guppy III). Já už v ČR jen nesoutěžně.... kromě nasírací ponorky KPM Nová Paka a stejně nasíracíhu USS Donald Duck :grin: nic do soutěže dávat nebudu...

noj á se na E-day nejspíš nechytám, akce co jsou na víc jak jeden day nejezdím, vyjímkou je kopřivnice. ale z5 ke kilu... viewtopic.php?f=59&t=23656 taky na něm dělám proto, že musím mít pocit aspoň jednoho dokončenýho modelu...
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DOSKOČIL MICHAL » 07 črc 2008, 21:29

... moc pěkná stavba, ani neumim odhadnout ten potřebný čas pro takovýto kousek .... držim palce
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
DOSKOČIL MICHAL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 08 črc 2008, 05:33

DOSKOČIL MICHAL píše:... moc pěkná stavba, ani neumim odhadnout ten potřebný čas pro takovýto kousek .... držim palce

díkec! díkec! díkec! jak jsem už několikrát tady psal, je to už lehce ubíjející. ve skutečnosti to ani nemá moc dílů, ale je potřeba moc věcí vylepšit a udělat znovu. původně jsem ji chtěl do konce roku dodělat, ale i kdybych na ní poctivě makal každej den, tak nemám šanci :? jó nechodit do rachoty a poctivě na ní od rána do večera dělat, tak to bych to možná dal :grin: :grin:
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondřej Nadrchal » 08 črc 2008, 07:17

mechwarrior píše:............................ jó nechodit do rachoty a poctivě na ní od rána do večera dělat, tak to bych to možná dal :grin: :grin:

Tak to je ovsem sen kazdeho modelare :P :P To by se mi taky libilo 8) Ted jeste udelat nejaky ten stroj na penize .... :(
Dokončeno:555.0153 KHKD, 477.043 ČSD, Z1.39456 KHKD
Na stole: 477.004 ČSD
Ondřej Nadrchal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DOSKOČIL MICHAL » 08 črc 2008, 08:14

Ondřej Nadrchal píše:
mechwarrior píše:............................ jó nechodit do rachoty a poctivě na ní od rána do večera dělat, tak to bych to možná dal :grin: :grin:

Tak to je ovsem sen kazdeho modelare :P :P To by se mi taky libilo 8) Ted jeste udelat nejaky ten stroj na penize .... :(

..... tak ani nevim, prostě asi nejsem modelář, radši bych se válel v karibiku s prima partičkou a sexy roštěnkama ... :D ... ale no občas se hrbit u ponku taky dobrý .... :grin: .... prostě pro mne sekce ostatní začíná být top fora a pánové opravdu umí, o trpělivosti nemluvě ...
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
DOSKOČIL MICHAL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 28 srp 2008, 08:29

Pánové potřebuju poradit, řeším dilema... vztahuje se to k těm tažným traktůrkům. Ikdyž jsou fakt dobře odlitý, přemýším jestli jim neudělat volanty z leptu, a protože zápasím se svojí leností, rád bych viděl vaše reakce, abych se dokopal k nějakýmu kreslení :lol:
teď dokončuju kilo a už v mezičase dělám techniku, pak sem hodím nějaký photo, největší mazec bude udělat hasičák
Přílohy
7482331.MB5Firetruck.jpg
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondřej Nadrchal » 28 srp 2008, 09:12

Kolik budemit ten volant prumer? Nejakych 1.5mm? To nebude ani videt. Pokud tam nebudes davat pandulaka jak ridi, tak bych se na to vyprdl 8)
Ondřej Nadrchal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 28 srp 2008, 09:38

Ondřej Nadrchal píše:Kolik budemit ten volant prumer? Nejakych 1.5mm? To nebude ani videt. Pokud tam nebudes davat pandulaka jak ridi, tak bych se na to vyprdl 8)

on už tam je udělanej takovej divnej půlkruh, ale ve skutečnosti tam opravdu je seřízlej půlvolant aby nečuměl přes kapotu, a pajdrláci jak řídí tam budou. a velikost v plechu by byla těch 1,5 mm. Já fakt nevím je to dilema....
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondřej Nadrchal » 28 srp 2008, 15:07

Asi bych taky zvazil o kolik let to prodlouzi stavbu :grin:
Ondřej Nadrchal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 28 srp 2008, 22:37

há há há :grin: tak volanti jsou nakreslený a taky jsem překreslil oka na tažný tyče k letadlům a jednu drobnost na věž. Ty volanti budou lepší, budou minimálně o 70% přesnější :grin:
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PetrK » 29 srp 2008, 12:24

#-o #-o 8-)
Petr "Kyby" Kýbus
Hotovo:
L-39ZA, éra z Korejské války, nějaká ta F-1(P34, BT46) a pár vajec
Stavím:
CVN-65 USS Enterprise (v nedohlednu..)
PetrK

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk Krčmář » 30 srp 2008, 20:57

Jsu zvědavej, jak to uděláš, aby nebyly ti volanti tak placatí? takže nezapomeň zbrousit hrany :arrow: :-k #-o
http://zetmodel.webnode.cz/
http://www.plastic-hobby.com/
Zdeněk Krčmář

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mechwarrior » 15 zář 2008, 20:26

nakonec mi to nedalo a ještě před dokončením kila jsem se vrhnul znovu na entr. požádal jsem o přeložení svýho chlívečku do vietnamu kam etr každopádně patří a bude se cítit jako doma :lol: . teď momentálmě dělám zasklívání, musím říct že z toho nemám dobrej pocit. i když jsou okýnka 2x4mm, je to tak, jako tak prasárna, nevím jak na to. vteřiňákem to sice drží, ale místy klasicky zmléční, když dám lepidla míň a počkám až trošku zavadne, tak to zase nedrží a musím přikápnout, čímž se dostanu do první nasírací fáze. čelní zasklení jsem dělal na 5x tak uvidím jestli zbledne, nebo ne. Když tak to snad odnese zase jen skalpel :lol: doufám...
pak jsem dodělal, asi to jsou poziční světla bo co. tohle byla taky prča, ale šlo to líp než ty podělaný zelenofolíe :cry:
Přílohy
DSC01242.jpg
DSC01246.JPG
mechwarrior

• Odpovědět s citací

Re: CVAN-65 U.S.S. Enterprise

Příspěvekod juraj ondrus » 16 zář 2008, 15:51

Takato mravencia praca je fakt obdivuhodna a vzdi sa tesim na dalsie pokracovanie lebo je to fakt pecka [-o< [-o< [-o< drzim palce a pevne nervy k dalsej praci
juraj ondrus

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 605 • Stránka 9 z 41 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 41

Zpět na Lodě (Ships) Rozestavěno