Jedna rýchla od stola. Maskovanie,hlavne palúb je neskutočná pakáreň ale som rád že aspoň prvé pruhy vyšli kde mali nie niekde za lodičkou Ešte aby to vyšlo 5 krát
Dělám taky kamo s pruhama, pakárna dobrá . Hodně se mi líbí tvoje patina, na to fakt nemám nervy. Při tom množství detailů bych na tom ztratil dalšího půl roku .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Kombinácia palúb a pruhov je fakt pakárna na maskovanie. Čo sa týka patiny tak zo začiatku som toho skúsil viac a nakoniec som ostal pri jednoduchej ceste. Filter hnedou,šedý wash a zopár zosvetlených hrán. Pôvodne som chcel zosvetlovat každú hranu ale to som už vzdal.
Zapomněl jsem ještě napsat, že chválim provedení toho tmavého pruhu mezi palubou a nástavbami - málokdo to dělá. Tu dřevěnou palubu jsi taky lehce patinoval, se mi zdá, ne?
Palubu som patinoval po zalakovaní olejami. Tmavý pás som najprv skúsil štetcom aby som sa vyhol dalšiemu maskovaniu To nedopadlo takže všetko vymaskované.Zopár drobností som aj tak nakoniec vynechal.
kurňa, ten tmavý pás mi absalátně utekl a dodělat to by byla hrozná pakárna. Co už . Když jsem se pozorně zadíval na jednu dostupnou fotku, začíná mi dávat smysl ta červená na věži a laufech. Ten kontrast je tam fakt viditelný. Z dovolením ot tebe budu drobátko opisovat. Včera jsem dodělal zábradlí a dávám dohromady ty menší věže.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Ten pás by ešte možno šiel dorobiť dekálom? Ale je pravda že si málokto všimne. V pohode ja zase opisujem z knihy Zo začiatku stavby som hľadal informácie a fotky na bismark fórum a fakt to vyzerá že by vršky mohli by červené,ale hlavne ten Flak
Komplet zábradlie ? Musela byť poriadna fuška to vypletať. Kľudne sem prihoď fotky zo stavby.