Konečně jsem se dostal k nafocení hasičáku venku. Stavebnicové provedení jsem vylepšil o pár chybějících detailů jako jsou ozdobné lišty na nástavbě, klíče na spojování hadic, sklopné stupátko, plachta kryjící hadice, detaily v majácích, sluneční clony, poutací pásy a hasicí přístroj v kabině atd. Stavebnicovou motorizaci jsem nahradil přeplňovaným osmiválcem Detroit Diesel a automatem Allison. S tím souvisí výměna řadicí páky za sloupek řazení automatu. Nemodelové panty dveří jsem odstranil a nahradil je svými pianovými. Kabina posádky zůstala bez výbavy, neměl jsem k ní podklady, nevím co všechno tam mohlo být, jak vypadá čalounění, osvětlení atd. Plné otevření kapoty umožňuje sklopné plato se sirénami na nárazníku - další pianový pant.
Kabina je stříkaná odstínem červená paprika ze vzorníku Škoda zatímco nástavba je v odstínu corrida. Hellcat si všimnul, že předloha má kabinu tmavší. Možná to byla jen hra světla a stínu ale mě se ta myšlenka s vyměněnou nástavbou (nebo kabinou) zalíbila a tak jsem to tak nastříkal. Chromy jsou kombinací původního chromu ze stavebnice, alcladu, molotowu a matného hliníku. Mřížka chladiče je leptaná (CTM), kryty výfuků a jejich uchycení je původní. Držáky výfukového potrubí pod šáskem jsem si vyrobil sám. Strobo světla na blatnících jsem nepoužil. Ztratil jsem jednu půlku a myslím, že tvarově stejně neodpovídaj.
Při zkusmém sesazení na sebe kapota, kabina a nástavba moc nenavazovaly. Přebývaly mi asi 3 mm na podvozku, tak jsem ho přeříznul, odstranil ty 3 mm délky a znovu slepil.
Dost keců. Fotky: