Scania - pokud jsi měl na mysli 4 řadu,tak to beru zpět..eRko je na tom o poznání hůře - starý interiér,baterky,špatný motor...sice mám eRko taky,myslím že je i pěkný ale neodpovídá skutečnosti.
Daf 105XF - Pokud ho chceš odpovídající reálu,musíš půlku věcí na rámu předělat - doporučuji si prohlídnou DAFa XF105 by Nedlloyd...sice má kabinu SSC a konfiguraci 6x2,to ovšem nemění nic na tom že je potřeba dodělat AD-BLUE,předělat filtr...atd
Volvo - těžko říct jaké jsi myslel..eFko je super stavebnice,staré FHčko není na vzduchovém odpružení,má špatné blatníky,možná i pár dalších věcí...číňan jak by smet...
,,Tuning sadou´´ ( Truck Acessories ) si pomůžeš leda tak k pěknému vzhledu,hlavně to nepřežeň a nenapllácej z ní všechno na jeden model...
Nechci tě nějak omezovat,nebo něco podobného. Jen jsem napsal to co o těchto modelech vím..postav si co chceš Podle mě je nejlepší pro začátek koupit model který je věrnou kopií skutečného tahače,např. Scania Streamline,Volvo F12...a pořádně si s tím vyhrát
Těžko říct..hlaavně nic na čem bych hned překopával půlku modelu...Jedna z dobrých stavebnic je Actros,tam je špatně jen pár věcí v interiéru...
Magnum není špatnej..
A pokud se toho tak trošku ,,bojíš´´ tak běž do tzv. NEW CONCEPT,tj MAN TG-A,DAFy. Tyto modely nemají motor,tudíž nemají sklápěcí boudu,nemájí natáčecí přední nápravu,nějaké věci jsou už na rámu přidělané,rám je pohromadě...ale i z tohodle se dá postavit opravdu krásnej model...