Tak jsem viděl oba Crystaly naživo a musím říct,že jsou úžasný.... ,ale musím zkritizovat u obou modelů jednu zásadní chybu....jsem tě celej den u modelů nepotkal aby jsme pokecali............... ,ale vážně......jsou nádherný a pozásluze vyhráli,gratuluju a nezbývá než
Jouda: Díky moc,to mě těší, že se ti líbily. Pokud to vyjde a když se zas nesloučí kategorie, vezmu to ještě do Brna a tam snad pokecáme, taky jsem s tebou chtěl podebatovat o tvým libovým rozestavěným sypači, kterej mě opravdu nadchnul!
Tak na Proseku jsem se pokochal. Kamiony super,ale radost pro oko dva traktory...hmmm V reálu jsou opravdu luxusní,smekám A smozřejmě gratuluju k umístění
vojta16399 píše:Model je to sice nádherný, ale překvapuje mě, že si nikdo nevšiml dveří, které jsou obráceně otevřené! Panty mají být na druhé straně !!!
Ahoj, asi tě zklamu, ale dveře na Druhé unifikované řadě ( Crystalech ) měly panty jak na přední, tak i na zadní hraně dveří. Zetory je měly vepředu a jejich licenční kopie URSUS C-385 montovaný z CS dílů pro polský trh je měl vzadu. Stále se jednalo o stejný traktor, jen se lišil několika detaily.... nejrychlejší rozpoznávací znak byly ty panty. URSUSy dovezené sem z Polska po revoluci které používají naši drobní zemědělci projdou často výměnou přední kapoty motoru, nebo alespoň přelepením typového označení výrobce a typu z URSUS C-385 na ZETOR CRYSTAL 8011 / ZETOR 8011. Dost často dojde i k převaření pantů na přední hranu dveří ala ZETOR.....ale ne všichni to udělají, záleží, co komu vyhovuje. V mé oblasti ( 20km do Polska ) je to naprosto běžné : Čeští zemědělci neradi používají cokoliv co má společného s Polskem. Takže dalo by se říci, že co Crystal to originál. Ano, kdyby Martin stavěl Zetora Crystal 8011 z 80. let ve službě nějakého JZD, asi by to nebylo moc pravděpodobné ( ale ne nesmysl ).