je to pěkně udělaný, líbí se m ito, ale na mě je tam moc těch "samolepek", ale to je věc vkusu, takže jen tak dál...
Všude jinde jako Kečup, mikro_Kečup nebo Dvojkař Volte mě...!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vize: MAN 26.321 + Timber Trailer Patlám: viewtopic.php?f=158&t=48150
Mám dotaz, ty přední gumy jsi vyrobil ze 2 normálních že ?? A čím jsi je pls slepil, sekunďákem ?? dík. Jo jinak ta Scania je pěkná , do konce týdne sem do galerie snad přidám svoje erko, který je docela podobný té tvojí scanii , hlavně co se týče barev teda no.
Celkem slušně udělaná Scanča , akorát co mi na tom chybí je ta sluneční clona.Bez tý to vypadá trochu divně.Jo a eště já bych tam teda nedával ty lyžaře na zrcátka , ale to je otázka vkusu.Jinak slušná práce a ty kola se mi moc líbej
Jo a už jsi udělal tu se 4-řmi světly??? Jáse ted chystam na svůj The first model v 1:24 a rozhoduju se mezi Scančou Dafikem 105,space Cab a Volvem ......(Hrozné DILEMA)
Neudělal,ani ji nemám v plánu dělat. Líbí se mě tahle. Vybíráš mezi stavebnicemi,ze kterých se bez úprav nedají postavit věrohodné modely Ovšem pěkné jo....