Bylo mi vytknuto e mailem, Petrem že mám obráceně stěrače pro Austrálii. Hledal jsem hotový model a našel jsem jen modely se stěračema jak je Italeri připravila. Nebo jsou na Googlu i fotky modelu bez stěračů. Na modelu jsou výstupky pod okny pro stěrače a ty bych musel odbrousit tak, abych nepoškodil gumu pod oknem. Leč toto bych jistě nezvládl. V návodu jsou 2 obrázky. Jeden dle jejich připravených výstupků a druhý s dáním stěračů na druhou stranu. Pak si vyberte co je správně. Zde je důkaz o stěračích dle jiných modelářů. MAJÍ JE STEJNĚ JAKO JÁ ! Tak si myslím, že by on dal stěrače stejně. Tak ať nedělá zbytečně vlny.
Ještě by mě zajímalo, zda si Petr uvědomil, že třeba dveře sleeperu jsou u Australian Trucku i u Western Staru 49964 na pravé straně. Tak že ať mě nepoučuje se stěračema, že mám špatně, když dveře sleeperu jsou u Australian trucku na stejném místě vravo ve směru jízdy. Tolik k modelu a jeho připomínce.
No i přes moře výtek se mi soupravu podařilo velni dobře prodat !!! Pánovi se líbila i přes připomínky zde na MF. Co jiného zde mohu očekávat. Někde máte pravdu, ale jen ve 20% připomínek.
zdraví Válek
Naposledy upravil Vladimír Válek dne 30 lis 2024, 12:25, celkově upraveno 1
Tak chápu - našel se někdo, kdo neumí lepit a je rád i za takové veledílo a rád se z neznalosti nechá natáhnout od kosa.... Ale nic to na kvalitě modelu nemění. Jo a netykejte mi (po komunisticku), dík.
Jaký KSČ ty MOULO ??? V životě jsem ani já ani můj táta v KSČ nebyli, jen máti kvůli tomu abych se dostal na střední školu a dál. Jsem o hodně starší tak si to tykání mohu dovolit. Si trochu ulít hošánku !!!