Autocar DC100,dokončeno.Něco málo bych k němu rád napsal.Model jsem začal stavět v prosinci 2015.Měl jsem k dispozici pár fotek a hroznej ingot od AITM.To bylo impulsem k tomu to celé předělat tak,aby vznikla nová solidní stavebnice.Podklady pro stavbu,jako výkresy atd.mi zajistil Honza Moštěk.V naší spupráci už tehdy vzniklo pár věcí a byli jsme sehranej tým.Bohužel rok na to právě v dnešní den před 5ti lety Honza zemřel.Stihl mi ještě odeslat poslední chybějící věci a po telefonu mi říkal,že má nějakou otravnou chřipku.Bohužel,byla silnější než on.Věnujte mu tichou vzpomínku všichni co jste jej znali.Tento model bych mu rád věnoval za vše co pro mě udělal,za cestu na kterou mě nasměroval a vůbec za celkovou motivaci.
Auto se podařilo vyrobit a prodat,takže se jich po světě kolem 25ks toulá.Z toho množství jsem viděl postavené 3kusy.To mě celkem mrzí,protože ten model má obrovskej potenciál.
Zvolil jsem auto od fy.A.Duie-pyle.Tato dopravní firma oslaví za dva roky 100let své existence,což je opravdu úctyhodné číslo!Za dobu své existence používala spoustu aut.Podílela se mimo jiné na přepravách těžkých nákladů a to i převozu věcí spojených s výrobou první atomové zbraně.Dost řečí,všem do nového roku přeji hodně štěstí a hlavně to zdraví.Ať to co děláte,vás co možná nejvíce naplní pocitem,že to děláte dobře!Pavel