Ahoj všichni, po dlouhé době jsem letos dodělal tuhle soupravu. Když jsem koukal na staré fotky, začal jsem ho už 2016.. pro barevné schéma jsem se inspiroval u fotky jednoho vraku kabiny, jen jsem vybral jiné odstíny. Jinak je to víceméně z krabičky, použil jsem lepty na palubku, světla a některé pozičky. A rámečky světel z W900A od Revellu, přece jen mají ten správný tvar a velikost. Jinak bez úprav, bez patiny, bez kabelů, model jen pro radost. Ještě mě chybí dodělat sklápění kabiny - to z krabičky je hrozný systém, tak si to předělám po svém. .. a sbírka K100vek se mi zase drobet zvětšila
Do toho mého jsem se už drobet pustil Ale to bude boj, vycházím z Revellu, ale je toho tam hodně jinak a u něj se mi nic nechce šidit, to by byla ostuda. Takže teď bude nejhorší předělat podvozek a zadní zavěšení. Kromě toho, díly mám na něj všechny - asi nějakých 8 sad leptů, obtisek, kola, masku, nádrže... a ještě bude další boj s polepy na kabinu. Zlaté linky, bílé a zlaté nápisy..
A navíc mám konkurenci, loni na srazu US aut jsem v něm svezl kamaráda modeláře a chce ho stavět taky.. to bude sranda. Dělá jen letadla, zato moc krásně a proti mě je profík.. Zase to bude jeho prví kamion. Richard