No vida Davida. Tak už je v plný kráse. Těmhle přechromovanejm US nosáčům sice zrovna nefandim, ale je krásně čistě postavenej, doplňkama doplněnej a především perfektně nalakovanej, takže za mě dobrý . Jen tak dál.
Peterbilta jsem si včera prohlédl a musím říct,že to tam bylo asi jediný co mě zaujalo,krom teda Sentinelu.Ta konkurence tam zas taková nebyla a to hlavně díky tomu,že se tam klukům nevešly auta na stůl a tak třeba Jouda prostě odjel domů atd. Modelu toho Peterbiltu bych vytknul dvě věci které ho dle mého názoru deklasují a tím jsou zadní kola,resp. nezakrácené a neupravené náboje zadních kol a točna alá Italeri,kterou jsem snad na Americkým autě nikdy neviděl.Ano stačilo takhle málo a bylo to fakt top,protože ten model sám o sobě toho moc nepotřebuje a člověk bez velké dřiny postaví super káru.Takže pokud to ještě někdy zkusíš z velkým autem už budeš vědět jak nato.Pavel
Díky cením si rad zkušených. Byla to holt prvotina, tak jsem se až takovými detaily moc nezabýval. Až někdy dostanu další kamion tak se víc zaměřím na nepřesnosti.