Rád bych Vám po velmi dlouhé době ukázal svůj druhý dokončený model, a to Mitsubishi GTO od firmy Tamiya v měřítku 1/24.
Na prvním modelu jsem se toho dost naučil a skoro všechno díky místnímu fóru a Vašim radám.
(odkaz na první stavbu: viewtopic.php?f=165&t=146629 )
Tyto nabité zkušenosti jsem zkusil uplatnit v modelu druhém a je na Vašem posouzení, jak se mi to povedlo

Někteří z vás zřejmě viděli průběh stavby, kde jsem popsal všechny nové problémy, které na mě vyskočili a s kterými jsem se musel poprat.
Kdo ne, může si počíst (či se škodolibě pousmát

A teď pár informací k samotnému modelu:
Kastli jsem stříkal sprejema od Tamiya, konkrétně TS-86 Pure Red a TS-13 Clear.
Interiér pak TS-68.
Oproti sériovému modelu jsem vyměnil kola, a to za Aoshima Rays TE37 v rozměru 18 palců.
Pořídil jsem také brzdový kit AP Racing od Hobby design, který mě velmi překvapil - vznikly z něj nádherné brzdy! Jen ta cena

Od Hobby designu jsem obstaral také nové koncovky výfuku, na které jsem použil nové "weathering master" barvy od Tamyia pro efekt titanu.
Vlastní výrobou byl pak pokus od nový přední splitter a boční nástavce prahů, které jsem vytvaroval z 1mm tlusté plastové destičky.
Už dost psaní a přikládám fotky

Opět budu rád za motivační slova, ale také za konstruktivní kritiku, kde jsou vidět největší "kiksy" a případně jak se jim vyvarovat.
Ještě jednou díky