Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Galerie
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Williams FW11B 1/20 Tamiya+ Studio 27

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Williams FW11B 1/20 Tamiya+ Studio 27

Příspěvekod Brabham » 22 kvě 2023, 19:25

Tak dobojováno.
Nejvíc jsem bojoval dekály. Ani druhý pokus není dle mých představ, ale potřetí už jsem to předělávat nechtěl.
Přílohy
IMG_5940.jpeg
IMG_5942.jpeg
IMG_5945.jpeg
IMG_5946.jpeg
IMG_5954.jpeg
IMG_5959.jpeg
Brabham

• Odpovědět s citací

Re: Williams FW11B 1/20 Tamiya+ Studio 27

Příspěvekod Aleš » 22 kvě 2023, 20:14

Aspoň, že jsi to dokázal dotáhnout do zdárného konce. Škoda dekálů, hlavně na té modré to je vidět, ale i přes to jsou na modelu moc pěkné pasáže. Co by ale stálo ještě vyměnit je větrný štítek, tento působí hrozně tlustě a nemodelově. Jinak dobrá práce (:)
Aleš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mrazík » 22 kvě 2023, 20:42

Jak píše Aleš, je to aspoň dotažený do finále a příště to bude lepší. Koukám, že ta kapota sedí tragicky, to fakt buď udělat natvrdo slepený a přerytý a nebo sundaný.
Ten štítek bys ještě dát mohl, ten je vidět dost :)
Poslední dokončeno:
Messerschmitt bf 110 E
viewtopic.php?f=6&t=157286
mrazík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 23 kvě 2023, 10:11

Mě se to líbí... =D>
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Brabham » 25 kvě 2023, 16:47

Ahoj, ten štítek byl původně v plánu, stejně jako pár hadic a trubek na motoru. Nic z toho už dodělávat resp. předělávat nebudu. Po těch pokažených dekálech už by to nic moc nezměnilo. No, holt nebudu příště spěchat a pod dekály stříknu lak. Třeba by mi pak ta žlutá neprolezla. Co se týče kapoty, tak to je pravda -nesedí to. On ten motor tím upgradem trochu nabral na rozměrech, ale z mé strany se to jistě dalo udělat lépe. Protože mě baví dělat víc motory než kapoty tak to i v budoucnu nebudu natvrdo zavírat, ale ani to nechci stavět jako rozebrané diorama. Třeba to příště bude sedět lépe.:)
Brabham

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Elvis034 » 02 čer 2023, 09:19

Musím říct, mě se to moc líbí. Klasická formule z doby, kdy to ještě mělo opravdu motor. Vadu nikde na dekálech nevidím, akorát je fakt že kryt motoru trochu nesedí. Jinak parádně zpracováno a líbí se mi třeba nápisy na gumách (dekály? stříknutý?).

Za mě =D> ;-I
V běhu:
Experiment

Hotovo:
Ferrari 250 Testarossa, 360, 360 Spider, California, 488 spider; Lotus 79, 25, 49, 49B; Mclaren MP 4/4, Porsche 917 K, Velorexy Rothmans, JPS, Scarabeus, Marlboro, Mercedes W 125, Lamborghini Gallardo SE, Aventador roadster, Beanovo Mini,
Elvis034

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Brabham » 06 čer 2023, 18:08

Elvis034 píše:Musím říct, mě se to moc líbí. Klasická formule z doby, kdy to ještě mělo opravdu motor. Vadu nikde na dekálech nevidím, akorát je fakt že kryt motoru trochu nesedí. Jinak parádně zpracováno a líbí se mi třeba nápisy na gumách (dekály? stříknutý?).

Za mě =D> ;-I

Děkuji Elvisi. Na dekálech u modré na čumáku prolézá žlutá. Použil jsem Zero barvy a Zero jednosložkový lak po dekálech, možná kdybych dal pod dekály lak…
Nápisy na kolech jsou štětcem. Kola jsou od MFH s reliéfem (ale už bych je asi příště nekupoval) Podle mě jsou pro Formule ze 70tek a 80tek nejlépe nápisy stříkané. Oni i ve skutečnosti vypadaly trochu “amatérsky”. Kapota nesedí a to mě mrzí, ale nechtěl jsem to vyfotit bez ní a tvrdit, že jsem to tak od začátku plánoval :) Neplánoval, jen jsem to nezvládl.
Brabham

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Brabham » 06 čer 2023, 18:09

Elvis034 píše:Musím říct, mě se to moc líbí. Klasická formule z doby, kdy to ještě mělo opravdu motor. Vadu nikde na dekálech nevidím, akorát je fakt že kryt motoru trochu nesedí. Jinak parádně zpracováno a líbí se mi třeba nápisy na gumách (dekály? stříknutý?).

Za mě =D> ;-I

Děkuji Elvisi. Na dekálech u modré na čumáku prolézá žlutá. Použil jsem Zero barvy a Zero jednosložkový lak po dekálech, možná kdybych dal pod dekály lak…
Nápisy na kolech jsou štětcem. Kola jsou od MFH s reliéfem (ale už bych je asi příště nekupoval) Podle mě jsou pro Formule ze 70tek a 80tek nejlépe nápisy stříkané. Oni i ve skutečnosti vypadaly trochu “amatérsky”. Kapota nesedí a to mě mrzí, ale nechtěl jsem to vyfotit bez ní a tvrdit, že jsem to tak od začátku plánoval :) Neplánoval, jen jsem to nezvládl.
Brabham

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie