Team Dams, driver A.McNish, GP Monza F3000 1990,
Hasegawa 1/24
- Transkit and decals - Matt Haus (Matwej)
- Colors - MRP
- Carbon decals and seabelts - REJI Model
Test shot pro Matwej Workshop( Matt Haus )
Stavba trvala celkem 9 dní. Žádné velké úpravy, jen napasování transkitu překrytu kokpitu, který je pro tuto verzi nutný. Jinak čistá krabička, kromě pásů a karbonových obtisků.
Napadlo mě při této stavbě něco nového vyzkoušet. A nakonec to dopadlo docela dobře. Na spodní plotnu kterou jsem měl nafoukanou černě jsem vzal průhledný karbonový obtisk od REJI. A světe div se nevypadá to vůbec zle.
Jinak z obtisky od Matweje se dělá parádně. Jen pozor ! Neaplikujte pod ně žádné vodičky. Stačí pouze voda pro usazení. Pak vyhladit a pro jistotu jsem je jen lehce přejel Softterem. Jsou jemné a krásně přilnou. Při alikaci jakékoliv vodičky pod obtisk si akorát zaděláte na problém. Sám jsem kvůli tomu volal Matwejovi jak na ně.
Jinak stavebnice klasika Hasegawa. K tomu nemám asi co dodávat. Spousta spojů má řešení lepit na tupo, zkompletovat přední a zadní křídlo taky bylo trochu na stres, ale co je to snad z metru koukatelný. Ještě tedy chybí čelní štítek. Ten ale dodělám až o víkendu. Dnes už na něj nebyla síla a jsem rád že je to v této podobě.
GT CUP IPMS CZE