Na soutěžích líbí nelíbí fakt nikoho nezajímá, jestli je to postavený čistě z krabičky nebo plastových profilů a tmelu. Hodnotí se prostě výsledek.
Hochu, hochu nebuď takový ješita, to že se ti povedl jeden model ještě neznamená že si na každý soutěži sednou rozhodčí na prdel. No a s tím vybírání soutěží jsi mě docela dostalPetu76 píše:Sorry, musel jsem se podělit se svými pocity ze zklamání. Kdyby byl na bedně třeba ten Wartburg 1899 v závodním provedením, tak to vezmu určitě líp a dám klobůk dole....
A jsem rád, že mám i podporu a možná i pochopení. Je to zkušenost, příště budu připravenej i na to, že odjedu s prázdnou a bez bodu. Ocenění může být příjemným bonusem. Těším se na BA a Brno. No byl to můj sen, něco prezentovat na E-Day a v Brně. Tak mám z poloviny splněno.
to chevy: Koment je na úrovni téma Co máte v garáži ???, tomu jsem se chtěl vyhnout... Já bych tebou moc nemoralizoval, jestli vybíráš náhradní soutěže do GT-Cupu podle toho, zda tam jedou kluci z GT-Cupu nebo nee. A vystavovat MB 300SL 40 čísel nad úroveň stolu, mi taky nepřijde úplně OK....
to Kubouš: Sice se vůbec neznáme, ale díky za koment. Bohužel si stejně výstižně zopakoval chevyho. Sloupek si nech, díky za nabídku.
Jdu raději něco dělat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník