Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Galerie
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Camaro 1981 ETCC BRNO, 1-24 Revell

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Camaro 1981 ETCC BRNO, 1-24 Revell

Příspěvekod mrazík » 14 říj 2018, 11:20

Na soutěžích líbí nelíbí fakt nikoho nezajímá, jestli je to postavený čistě z krabičky nebo plastových profilů a tmelu. Hodnotí se prostě výsledek.
Poslední dokončeno:
Messerschmitt bf 110 E
viewtopic.php?f=6&t=157286
mrazík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chevy » 14 říj 2018, 11:34

Petu76 píše:Sorry, musel jsem se podělit se svými pocity ze zklamání :uff: . Kdyby byl na bedně třeba ten Wartburg 1899 v závodním provedením, tak to vezmu určitě líp a dám klobůk dole....
A jsem rád, že mám i podporu a možná i pochopení. Je to zkušenost, příště budu připravenej i na to, že odjedu s prázdnou a bez bodu. Ocenění může být příjemným bonusem. Těším se na BA a Brno. No byl to můj sen, něco prezentovat na E-Day a v Brně. Tak mám z poloviny splněno.
to chevy: Koment je na úrovni téma Co máte v garáži ???, tomu jsem se chtěl vyhnout... Já bych tebou moc nemoralizoval, jestli vybíráš náhradní soutěže do GT-Cupu podle toho, zda tam jedou kluci z GT-Cupu nebo nee. A vystavovat MB 300SL 40 čísel nad úroveň stolu, mi taky nepřijde úplně OK....
to Kubouš: Sice se vůbec neznáme, ale díky za koment. Bohužel si stejně výstižně zopakoval chevyho. Sloupek si nech, díky za nabídku.
Jdu raději něco dělat :idea: .
Hochu, hochu nebuď takový ješita, to že se ti povedl jeden model ještě neznamená že si na každý soutěži sednou rozhodčí na prdel. No a s tím vybírání soutěží jsi mě docela dostal :). To ani nekomentuju. Tam je vidět jak uvažuješ. A to na jakou podložku si postavíš model aby byl dobře vidět to už si musíš probrat sám. Ale ubezpečuji tě, že vyhrál i bez podstavce.
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šilpoch » 14 říj 2018, 11:36

Chtěl bych vidět fotky modelů, které se umístily před tebou..pak ti řeknu svůj názor.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

Díra nic neváží.
Michal Šilpoch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pavel behensky » 14 říj 2018, 11:41

To Camaro je moc hezký!Prohlížel jsem si jej na E-Dayi a musím říct,že je to fakt taková ta lepší práce.Jestli to dostane hrnec nebo ne,je už dnes pouze a jenom věcí náhody.Bodovačky už nejsou co bývaly a líbí nelíbí je prostě střelba na slepo.Kluci,buďte rádi,že se na těch soutěžích můžete sejít a pokecat o tom co vás všechny baví/spojuje.Podívejte se jak to dopadlo vedle u kamionů a jaká jsme tam byli parta.Žádná medaile ti nenahradí chvíle které můžeš strávit s těma správnejma lidma.PAvel
pavel behensky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 14 říj 2018, 13:34

Osobně bych dal klid zbraním. To co napsal Pavel Bahenský je psáno zkušenostmi a nad ty není.
Ano je to soutěž a o soutěžení to je. To nikomu neberu.
Ale kvůli čemu jsem rozjel GT CUP 2018 byla věc úplně jiná. Je to hlavně o partě lidí kteří jsou nadšení a zapálení pro danou věc. A když se dají dohromady tak je vidět jejich síla. Leckterý organizátor dnes už rozděluje automobily na závodní a civilní. Ale před dvěma lety to tak ještě všude nebylo. Sám si pamatuji když na soutěži stál v mé kategorii "Ostatní" London Bus a vedle něho sci-fi ze Star Treku a spousta dalších pěkných modelů které třeba nemají svou kategorii do dnes.

A druhá, ta zásadnější věc.
Vždy se těším na vyhlašování výsledků na každé soutěži. A hlavně našich GT Speciálek. Není nic co by vám vynahradilo tu dětskou radost při předávání stavebnice a poháru s Diplomem v ceně GT CUP Junior. To je pro mě ta největší odměna z které mám doopravdy radost. Pokud by někdo z účastníků GT CUP si to chtěl také zkusit předávat ceny, klidně mu tento post propůjčím. Tohle si klidně užiji i z pohledu diváka a budu z toho mít stejnou radost.
Dál je tu i vybraná částka pro projekt "Modeláři pomáhají dětem" kde se GT CUP 2018 společně se Zdickou "Padesátkou" blíží k číslu 6.000,- Kč. Což si myslím není vůbec málo a doufám že tohle číslo není konečné.

Tak prosím GT CUP-aři, nezapomínejte na to proč tohle vše děláme!
Tohle je přeci ta naše odměna. Sejít se a dokázat že umíme přispět na dobrou věc. Tohle by nás mělo těšit.
A tohle vše je vaše práce, vaše úsilí a snaha. Já nejsem GT CUP 2018. GT CUP 2018 jste Vy !

Jan Merhaut
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 14 říj 2018, 13:35

[quote="pavel behensky"]...žádná medaile ti nenahradí chvíle, které můžeš strávit s těma správnejma lidma...[quote]
Vytesat do kamene... =D> =D> =D>
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 14 říj 2018, 13:58

... tady nevím, co bylo :D
Naposledy upravil Petu76 dne 21 lis 2018, 16:59, celkově upraveno 2
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 15 říj 2018, 08:31

Já už bych to uzavřel a "nepitval se" v tom. Emoce tam jasně byly, ale jak vás všechny znám osobně a jsem neutrální, protože už léta nestavím, tak si myslím, že to každý má jako hobby a nějaká honba za body je až na druhém místě. Samozřejmě ocenění pohárem potěší, ale kdo si na to za nějaký čas vzpomene. Naopak vzpomínka na pěkný model trvá. Howgh. (:)
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Elvis034 » 15 říj 2018, 08:39

Zdar Petu,

párkrát jsme se osobně viděli a rozhodně bych neřek, že Tě to, že někde neocení Tvůj model takhle rozhodí. Poznal jsem Tě jako jinýho chlapíka teda. Ale co chci říct. Stavím a publikuju tady modely už nějakej ten pátek s různými (ne)úspěchy (vlastně spíš neúspěchy, když vezmu kolikrát je musím předělávat), ale od tý doby, co jezdím výstavách a soutěžích, jsem pochopil jednu věc. Soutěže a výstavy jsou opravdu spíš o setkání lidí se zápalem pro stejnou věc, na kterých je krásný to, že si jsou ochotní navzájem poradit s problémama, jsou schopni spolu pokecat a zasmát se a prostě se na aspoň část dne oprostit od starostí všedního života.

Ale nechci tady moralizovat (na to ostatně ani nemám právo), jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor. Doufám, že si to nevezmeš moc osobně ani Ty ani nikdo jinej tady, jako že se tady chci stavět do role nějakýho vzoru nebo někoho lepšího než jsou ostatní. Tak to opravdu nebylo myšlený ani v náznaku. Nejsem lepší než kdokoliv druhej tady nebo kdekoliv jinde.
V běhu:
Experiment

Hotovo:
Ferrari 250 Testarossa, 360, 360 Spider, California, 488 spider; Lotus 79, 25, 49, 49B; Mclaren MP 4/4, Porsche 917 K, Velorexy Rothmans, JPS, Scarabeus, Marlboro, Mercedes W 125, Lamborghini Gallardo SE, Aventador roadster, Beanovo Mini,
Elvis034

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Karci83 » 15 říj 2018, 11:05

Model krasny =D> Je za tým vidieť kopec prace ;-I ak budeš v BA tak ho určite poriadne poobzeram.
Čo sa týka súťaži tak kolegovia majú pravdu. Je malo súťaži kde si dajú s oceňovaním auto-moto viac záležať.
Ja som zažil súťaž kde všetkým(nie mojim) vymakanym 1/24 vymietli ceny Pionier v 1/72 a nejaký resinovi odliatok tiež v 1/72. Od tej doby ma na súťažiach už nič neprekvapí, holt dosť z toho oceňujú bojovkari, taktiež (podľa vlastnej skúsenosti) sa to dáva medzi kamarátmi :bad: ale hlavná cena je aj tak vlastná spokojnosť o pochvala od tých čo sa v tomu ozaj vyznajú :wink:
Karci83

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 15 říj 2018, 18:06

......
Naposledy upravil Petu76 dne 31 říj 2018, 17:14, celkově upraveno 1
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 20 říj 2018, 18:18

Něco málo z dnešní Písnice. 2 diplomy, zajímavé ceny a moc fajn atmosféra. Navíc pokec s p.Vinařem a Víťou. Ještě jednou gratulace, MB300SL vyhrál zcela zaslouženě. Teď jsem měl spoustu času jeho modely prohlídnout a jsou parádní, no to už dávno víte.... Černý těsnění kolem chrom rámování skel a detaily motoru u meďoura, luxusní ;-I . Směs modelů v kategorii ostatní, je taky dobrá ;-I .
Pisnice.jpg

Hall01.jpg

cars.jpg

Tuareg.jpg

Atlantis.jpg

SU33.jpg

ostatni.jpg

SLT50.jpg

ship.jpg

Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 23 říj 2018, 20:10

Těžký výběr dalšího modelu :-k . Bohužel mám hodně široký záběr, líbí se mi skoro všechno.... A už i mašiny, Panigale, Ninja H2R,... Do užšího výběru jsem poslal:
Nissan CIMA F50.jpg
To by mohlo jít rychle, kola NE odklony, PE stěrače...
1972 Skyline KGC110 2Dr.jpg
Na to bych hodil pěknou Skyline modrou od Zera, PE stěrače....
Tom Daniel Fast Buck.jpg
Jedna z oblíbených kreací Toma Daniela, bez doplňků...
LB-Works Aventador.jpg
Co dodat, už to tady stavělo několik borců, vybral bych origo světle modrou od Zera....
Corvette Spirit of LeMans 1976.jpg
Tak to by bylo na delší dobu, otevřel bych kapotu, atd.... padla by na to další C3 Vette,....
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 23 říj 2018, 21:07

Tom Daniel ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 24 říj 2018, 06:55

Pro mě jednoduchý výběr - Vette (:)