F_F_F píše:Petu76 píše:Díky Hanzi, už to nikdo ani nekomentuje....
Vždyť už se to ani komentovat nedá...![]()
Gratulace je ovšem na místě
Díky, uklidnil jsi mne

F_F_F píše:Petu76 píše:Díky Hanzi, už to nikdo ani nekomentuje....
Vždyť už se to ani komentovat nedá...![]()
Gratulace je ovšem na místě
Dale Cooper píše:Gratuluji, moc pěkný model.
Petu76 píše:Neměl jsem se cpát mezi zasloužilé modeláře a do GT-Cupu vůbec. Mějte se klucí.
Petu76 píše:Šumperk byla teda MEGA stěrkaAsi jsem ji nutně potřeboval. X lidem to možná i udělalo radost. No je to zkušenost. Soutěže nejsou jenom o modelaření, ale i kontaktech, atd....
Nechápu spoustu věcí, třeba jako je hodnocení modelů v mistráku (4 body za motorový prostor, když tam žádný není...), atd....
Ztratil jsem chuť do modelaření a vystavování vůbec.... Třeba mi ten pán hodnotící závodní auta tak chtěl ušetřit spoustu peněz a času.
Jestli je opravdu lepší lehce zašpiněná krabicová M6 (nic pro ni ní, mně se líbí a je to navíc BMW), než unikátní a celkem detailní Camaro (jo, není dokonalý a lezou mu obtisky nad povrch,...), tak sorry za OT...třeba mě to časem přejde.
Neměl jsem se cpát mezi zasloužilé modeláře a do GT-Cupu vůbec. Mějte se klucí.
Kubouš píše:Sorry, ale chevy to napsal víc než výstižně a nedá mi to než mu dát za pravdu. Tohle chování a plačky je jak od malého fracka na pískovišti, kterému právě rozkopali bábovičku, ne od dospělého chlapa. Že byl model oceněn na 4 soutěží ze 4? A co má být? To je jako pak automatický stav, že musí být oceněn na každé další? No tak holt přišla pátá, kde se zkrátka organizátorům líbilo něco jiného. Šumperk je stejně jako většina ostatních soutěží líbí-nelíbí, tedy čistě o subjektivním pocitu daných rozhodčí co ocenění udělují. Kolik hodin práce za tím stojí, jestli to je novovýroba a unikát, na to se fakt nehraje a to ani v bodovačkách.
Jak bylo psáno výše, stalo se, se s tím smiř a pokračuj dál na jiném projektu. Házet kvůli jednomu neoceněnému modelu celý koníček do háje je hovadina, kor když ten model je opravdu pěkně udělaný. Podobnými reakcemi budeš v očích ostatních akorát za uraženého ješitu než za špičkového modeláře. A soutěže jsou opravdu spíš o příjemném setkání s kolegy, pokecu, oblíhnutí práce ostatních než o honbě za poháry a diplomy. A jestli po tom barevným sloupu od šumperských tak strašně toužíš, napiš mi adresu a pošlu ti ho aby dušička měla klid.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník