Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Galerie
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Ford FD 100

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Ford FD 100 v mojej uprave

Příspěvekod funesco » 22 čer 2023, 20:30

chevy píše:Jak psal peteru, Foose je jenom jeden. Jakmile uděláš nějakou změnu, už to není Foose. To samý u Torina.

Peteru nepisal ale ok
Naposledy upravil funesco dne 28 čer 2023, 15:45, celkově upraveno 1
Hotovo: Plymouth Satellite 71./ Dodge Super Bee 70./Buick Wilcad 70./Lancia Delta HF 92./Ford Thunderbird 71./ Chevrolet Camaro Z-28.1970./ Oldsmobile Hurst.83
funesco

• Odpovědět s citací

Re: Ford FD 100 Foose

Příspěvekod chevy » 22 čer 2023, 21:08

Peteru psal, stačí si přečíst výše.
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod funesco » 22 čer 2023, 21:13

ok pardon že somsi spravyl model podla seba
Hotovo: Plymouth Satellite 71./ Dodge Super Bee 70./Buick Wilcad 70./Lancia Delta HF 92./Ford Thunderbird 71./ Chevrolet Camaro Z-28.1970./ Oldsmobile Hurst.83
funesco

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mrazík » 22 čer 2023, 22:44

funesco píše:MR Mrazik
Clapče ty si ch... nemaš doma že.. nemaš sa kde vyburiť? serie ťa že si neschopný spravyť model podla seba iba ideš podla krabičky? že nemaš fantaziu? smutne ža sa vyburuješ na druhich. porozmyšlaj

Protože ty samozřejmě nejsi takový ch... (ať už to má znamená cokoliv), jako já, tak sis zajisté pořádně přečetl, co jsem napsal v komentáři. A protože já jsem ten ch... a ty jsi ten lepší, tak samozřejmě umíš přijmout tu konstruktivní faktickou kritiku a ten blábol, cos napsal, jsi psal přitom, když tě doma vybuřovali, že?
Protože jestli ne, je mi tě upřímně líto :) . Stačí si projít moje zde prezentované stavby, aby sis udělal obrázek o tom, jestli stavím z krabičky a nebo ne. Jenže jedna věc je fantazie a udělat si model podle sebe, druhá věc je, aby to mělo hlavu a patu a třetí věc je kvalita zpracování modelu. A na tu jsi se ptal po mém prvním příspěvku.
Poslední dokončeno:
Messerschmitt bf 110 E
viewtopic.php?f=6&t=157286
mrazík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JoseFxx » 23 čer 2023, 06:23

Zas jeden zbytečný hon na čarodějnice.
JoseFxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod funesco » 28 čer 2023, 15:43

Majster modelov Mrazik

Si dosť zaujatý, spravým hoci čo ty stale ideš do mna napriak tomu že sa to iným páčí. Ako v čom maš problem nechapem? že si iba Krabyčka?
vieš čo nerieš !
funesco

• Odpovědět s citací

Příspěvekod funesco » 28 čer 2023, 15:58

mrazík píše:O tom, že to máš udělaný tak schválně jsi nenapsal ani čárku. Na mě to působí tak, že pořádný chrom udělat neumíš, tak řekneš radši, že je to tak schválně. Oukej, je to schválně. Absence washe ve spárách je taky schválně? Absence tmelených vyhazováků je taky schválně? Stěrače, co nestírají okno, protože na něj ani nedoléhají, to je taky schválně? Absolutní absence kabelů v motoru, kromě svíčkových je taky schválně? Nějaká nová technologie asi :-k stačí, nebo mám ještě psát dál?

Ok prepisal som to.
Chorom spravyť viem nemam z tým problém ale nechcel som ho tu.
Wash spary som nechcel lebo jednak sa to nehodí na každe auto a moc sa mi to nepačí,na autach original to nie je tak výrazne vydieť,moj nazor. A toto je striekané iba čistá farba Zero bez laku.tak že preto.
tmelené vyhadzováky je čo ?
Stierače sú sinku su také aký bol výlisok modelu tak že tak
absence kabelú??? ako to myslíš? kupoval som hotový distributor z GF svýčkových čoho ?

ako čoooo?
funesco

• Odpovědět s citací

Re: Ford FD 100

Příspěvekod chevy » 28 čer 2023, 18:56

Vyhazováky a spáry na originálu. ObrázekObrázek
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mrazík » 29 čer 2023, 11:01

funesco píše:Majster modelov Mrazik

Si dosť zaujatý, spravým hoci čo ty stale ideš do mna napriak tomu že sa to iným páčí. Ako v čom maš problem nechapem? že si iba Krabyčka?
vieš čo nerieš !

Však si přečti můj první příspěvek, psal jsem, že se mi to vzhledově taky líbí. Ale že zpracování by mohlo být lepší. A když jsi se na to ptal, tak jsem vypsal konkrétní věci, který šly udělat líp. Pokud to chceš dělat v konstantní kvalitě, stejné jak toto, tak to ignoruj. Pokud se chceš zlepšovat, máš ode mě napsaný návrhy kde.
Osobní útoky si nech pro manželku, na to nejsem zvědavej.
Poslední dokončeno:
Messerschmitt bf 110 E
mrazík

• Odpovědět s citací

Re: Ford FD 100

Příspěvekod mrazík » 29 čer 2023, 11:12

Pokud chceš model, vypadající co nejvíce reálně, wash ve spárách je nutnost. Stěrače jsou ve stavebnici prostě strašný, jde je nahradit leptem. Vyhazováky ti Víťa zakroužkoval. Kabeláž, otevři si kapotu jakéhokoliv auta se spalovacím motorem a pochopíš.
Poslední dokončeno:
Messerschmitt bf 110 E
mrazík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod funesco » 29 čer 2023, 20:21

mrazík píše:
funesco píše:Majster modelov Mrazik

vieš čo nerieš !

Však si přečti můj první příspěvek, psal jsem, že se mi to vzhledově taky líbí. Ale že zpracování by mohlo být lepší. A když jsi se na to ptal, tak jsem vypsal konkrétní věci, který šly udělat líp. Pokud to chceš dělat v konstantní kvalitě, stejné jak toto, tak to ignoruj. Pokud se chceš zlepšovat, máš ode mě napsaný návrhy kde.
Osobní útoky si nech pro manželku, na to nejsem zvědavej.

Moju manželku si ty do úst neber a nespomínaj !!!
funesco

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie