Krása Postavené super, ta barva mu sluší Dovolím si dvě otázky? Spáry napouštět nebudeš? A vím, že je to ze "škatulí", ale nestály by za zvážení stěrače z leptu?
Hanzi, ještě jednou jsem si prohlíd fotky Tvýho nejnovějšího díla. Nejenže hluboce smekám před Tvojí úrovní práce, a to jak na detailech, tak na celku. Kastle je společně s Audi to nejlepší, co jsem od Tebe kdy viděl. Opravdu velká gratulace kamaráde a ještě hlubší poklona.
Teda, ty jedeš jako drak. Auto se mi sice moc nelíbí a ještě jsem tomu nepřišel na chuť, ale postavený to je krásně a čistě - jako z továrny. Lak je na té poslední fotce suprově lesklej a ty ostrý přechody, hrany, karbon a vše okolo suprovej. Za ty roky, kdy si tady začínal si šel nahoru parádně + ta rychlost staveb je top.
Pánové, díky vám za pozitivní komentáře. Nejdříve odpovím na pár otázek. Já spáry nenapouštím. Všechny projíždím rydlem dost hluboko. Pak ty spáry vrhají stín sami. Stěrače z leptů jsem nechtěl dávat. Už jen z důvodu že fotky se objeví i jinde a záměrem bylo prezentovat čistou krabičku a to co se z té stavebnice dá postavit a jak to ve finále vypadá. Svoji premiéru naživo si odbude tento víkend v Rimavskej Sobote na Modelfestu 2019(SK) a 23.2.2019 na "Malé Pardubické" na 10. kole GT CUP 2018. Tam ho obhlédnou kritici naživo a pak teprve uvidíme.
To Madish: Na začátky zde si moc dobře pamatuji a představ si že už je to 5 let. A moc dobře si vzpomínám když jsi mi ze začátku radil co a jak. Stejně tak jako všichni tady. Bez rad tady, když začínáte to prostě nejde. Za to velké díky i vám zde.