Po značnom úsilí,som z toho urobil ako-tak model.Úpravy:nebolo súčiastky, ktoré by nebolo treba opracovať a tmeliť, všetky chrómy okrem blatníkov išli dolu,
úprava retiazky - bola vylisovaná spolu s prehadzovačom a veľkým ozub.kolesom - retiazka oddelená,rozrezaná po dĺžke a vložené imitácie valčekov medzi
dielmi retiazky. Veľké ozubené kolo odstránené a nahradené iným, z inej stavebnice.Kompletná výroba štvorkolečka, odstránená "rýchlostná páka" prehadzovača a nahradená páčkami na ráme ako aj páčka prešmykadla,nové koncové svetlo,nová odrazka na paklsici,doplnené "sklíčko" lampáša,doplnené odrazky na pedáloch a v kolesách, "funkčný" zámok -dá sa otvoriť.Prerobené dynamo, jeho držiak a doplnená kabeláž.Doplnené lanká prehadzovačov, pôvodné bowdeny(hrubá hadička) nahradené hadičkou menšieho prierezu,brzdové čeľuste rozrezané na dve časti a upravená nanovo ich poloha.Premiestnil som ich na vidlu prednú aj zadnú( pôvodne mali byť na blatníku!!!!!) a na záver úprava stojana,ktorý som zmenil na sklopený a doplnil pružinkou.To je asi všetko.... použité farby: Revell, Tamka,
Model Master, Valejo akryl na štetec.Poslednou úpravou ,je čierna štrukturovaná tapeta na podstavci a novovyrobené dékaly na ráme.Stavba netrvala síce tak dlho,ale skompletovať to tak, aby to pasovalo,tak to bola fuška.
"...přitom taková blbost a kolik to dalo práce..."