Je to moja prva motorka a prve Italeri, inak robim len auta. Model ako taky je celkom slusny, aj ked za 22eur to moholo byt o dost lepsie. Nieco je na urovni revellu (chrom, licovanie niektorych dielov) nieco sa blizi k tamyie (dekaly, gumene diely).
Celkovo by som to zhodnotil tak, ze kto chce z toho dostane velmi kvalitny a funkcny model. Pre maximalnu kvalitu je vsak nutne vsetky chromove diely odfarbit, zacistit a opat nachromovat, inak vyzeraju ako z cinskej hracky. ja som tolko casu nemal tak som improvizoval s matnym lakom, farbami a pod a vysledok je celkom slusny. Este k tej funkcnosti, neviem ako to je pri inych motorkovych modeloch, tu je viac menej vsetko funkcne, odpruzenie vpredu aj vzadu podla realu, odoberanie krytu motora s funkcnym zamkom, stojan, otacacie kolesa aj riadidla. V krabicke boli aj pruziny, kable a pod. cize to je +.
Farbil som tamyia surf + lak na nechty biela perlet:biela 1:1, ruzova na pasy, na vrch sidolux, vylestene tamyia pastami
Par fotiek (este chyba dofarbit zadne svetlo, nemam potrebnu fixu a zabudol som jednu chromovu listu na prednom blatniku) fotky mozno casom vymenim