Konečne som dostaval ďalšiu motorku. Tiež to nie je ono, ale dal som si na nej záležať trocha viac ako na Kawasaki. Dúfam, že to bude vidieť. Spravil som ju podľa seba, teda v podstate vo farbách novej Ducati 1198. V originál farbách sa mi nepozdávala, tak som ju spravil takto. Takto vyzera lepšie ako original aspoň podľa mňa Zanedlho pridam aj fotky zo stavby. Momentálne mám rozostavanu moju najobľubenejšiu motorku vôbec - MV AGUSTU F4.
Přílohy
ten pruh na disku som tam chcel mať za každu cenu, len som nevedel ako ho tam dať tak som to skusil štetcom. Ale z diaľky vyzera slušne
Barvy jsou fakt lepčí, než origo - nápad se povedl Celkově to vypadá pěkně, ale trošku by to chtělo zapracovat na detailech a i lesku kapot. Mam doma taky ještě jednu (nebude to úplně krabička), tak jí pak můžeš ty mě zkritizovat a myslim, že se jich tu chystá víc - Senna.
Proužky by byly lepší z obtisku, ale zase jsi neměl strach je udělat barvou a to se taky cení a hlavně jsi o další zkušenost bohatší. Myslim, že kdybys proužky scháněl tak ti je tady určitě někdo přenechá, přecejen určitě nekomu zůstaly.
Lesklá kapka (asi laku) na pravé výfuku, prosvítající zlatá na předních vídlích a dělící roviny, nezvýrazněné šrouby v kapotách, dělící roviny na páčkách řídítek, nevidim páku zadní brzdy, bohužel nevyvrtané kotouče, na blinkrech (aba levé, přední nahoře, zadní dole) jsem se všiml ne úplně začitěného nálitku, dělící roviny na chromových koncích vejfuků
hej hej v pohode, to som si nemyslel, že take veci si ľudia všimaju no tak sa pokusim prerobiť čo budem vedieť a na iných modeloch sa takýchto veci budem vyvarovať, tak ďakujem, určite si mi tým pomohol
916 je prostě základ a nápad s barvama byl moc dobrej. Na tomto modelu už nic nespravuj, ale na dalších, co budeš stavět, začištuj pořádně díly a koukej po detailech třeba z různých fotek na netu. Dost to pomáhá.