Snad někoho zaujmou tyto modely motocrossových motorek.Lepil jsem je asi před 6 lety.Asi by mě ty modely minuly,ale sám jsem kdysi jezdil krajský přebor a tak později jako modeláři mi padly do oka a z nostalgie jsem si je postavil.Tamiya dělá myslím ještě vodou chlazenou Hondu 250,ale tu jsem nesehnal.Jinak tu Suzuki RM 250 jsem jednu dobu vlastnil skutečnou a závodil na ni asi v letech 90-93.Už tehdy to byl veterán protože to byl model,tuším snad 1982,ale jela jak pila.
nunymaster píše:tAKY JSEM JE KDYSI LEPIL A JEŠTĚ BYL K DOSTÁNÍ DAKAR BMW I S JEZDCEM , MÁŠ TO HEZKÝ.
Díky.Kromě plastů(blatníky,nádrž,lapače..)je to normálně nabarvené.Ty plasty jsem nebarvil záměrně protože Tamiya to lisuje už v originál barvě toho motocyklu a skutečné motocrossy mají plastové díly taky nebarvené.To jen na vysvětlenou,kdyby se náhodou nad tím někdo pozastavoval.Jak už jsem psal,asi bych ty modely přehlíd,ale mám k motorsportu kladný vztah takže jsem je kdysi zakoupil.Dneska jsem rád že je mám,protože je Tamiya už asi nedělá a jsou těžko k sehnání.