Konečně jsem si postavil motorku na které jsem se i svezl. Přes svůj věk skvělý stroj. Měla najeto přes 100 000 ještě první karburátorová verze a jela jako nová. Ten mohutný zátah naprosto sametového motoru bez vibrací a celková stabilita jízdy je zážitek, při 150km/h mi to pocitové přišlo asi jako na cbr600 ve 100 a to je důvod proč bych jí doma nechtěl . Stavebnice je sice starší, ale staví se to uplně na pohodu.
Oooooooooo mé srdce blahem plesá příteli Velmi přesně popisuješ dojem z jízdy na tomto ikonickém stroji. Já ho sedlám šest let. On je prostě neskutečný. Je úžasně ovladatelný na to, že má oproti supersportům větší rozvor, váhu i rozměry. Je velmi obratný, snese hluboké náklony v zatáčce na koleno. Když jsou dobré gumy a dobře nafoukané, jde do zatáček velmi ochotně a sám. Akcelerace a brzdění opět nevídané na tak mohutný stroj. Dá Ti všechno co sporťák a bonusem na víc je pohodlí, když si chceš při jízdě odpočinout. Ale to já nikdy nedělám. Ta mašina chce lítat a já jí rozumím a rád se nechávám strhnout. Jezdím hlavně zatáčky a řádně topím pod kotlem. Několikrát se mi zavlnil, nebo při výjezdu ze zatáčky při prudším přidání plynu ujelo zadní kolo, má brutální krouťák. Jen jsem mu povolil a on mě z toho sám vyvezl. Je hrozně hodný a příjemný. A když ho honíš nad 8 tisíc, no to je prostě peklooooooo šileneee. Vždy mě to poleká, jak zběsile letí. Nikdy bych neměnil. Ale promiň, nechal jsem se unést Zpět k modelu kamaráde. Jak jsem u Tebe zvyklý: Precizní čistá práce. Opravdu krásný model. Je fakt, jako živý. Naprosto přesně vystihnuté jemné vyžíhání výfuku ještě před tlumičem. Jemně zlato hnědá, přesně tak to mám na mašině. Všechny detaily jemně a s citem zpracované. Je fakt úplně přesný a věrný originálu. Moc jsi mě potěšil. Gratuluji ke krásnému kousku do sbírky. Ty máš pro ty Hondy prostě slabost.
Krasavice....mam ju taky,jen ve stříbrno černé matné...a jednu nachystanou..."WithMe Color"...i když vim, že tam jsou nějaké úpravy oproti originálu, Toš se uvidí... Těším se na další model od tebe...
Krásnej kousek. Pamatuji jako malej když jsem si koupil první svuj prvni časopis Motocykl. Tak byl v testu jako horká novinka, číslo 12/96. Psali tam že po sundání zrcátek překonali 300km/h bez dalších úprav.