Dnešní kousek je pro Wíťu odsud, který na modely nemá čas a tak jsme se dohodli, že mu udělám jeho lásku, kterou přivezl letos domu a je z ní nadšenej. Na mašinách sme se letos potkali jen jednou v Karlštejně, ale bohužel Motocafé v té době přebíral nový majitel a nefungovalo to tam. Tak jsme hodili pokec na lavičkách opodál u parkoviště.
Na velkých motorkách máme společný styl, takže motorky postrádaji zrcátka na tradičních místech, kde jsou vyveděné záslepky (na foto reálu ještě jsou origo zrcátka, ted už ne). Pak hromada karbonu a držák spz co nejmenší (model má spz vyndavací, proto jsou na foto obě varianty). Prostě aby motorka byla pokud možno bez rušivých elementů. Vlastně design se tak blíží tomu, co tak obdivujeme na okruhových mašinách, kde neni nic navíc, jen věci co fungujou a zbytek pryč. V podobném duchu se staví café racery, ale to je zase jina kapitola.
K modelu, bohužel nemam k dispozici Výfuky od termignoni, tak jsem použil origo, a opatřil je dle předlohy, samolepkami. Doplnil jsem chránič přední drzdy, který je muj odlitek z akce late M1. Jinak na modelu není žádný aftermarket. Jen jsem zeslabil kotouče a navrtal je, vše ostatní jsou barvy a trochu washe. Karbon Reji, zatmaven a šrouby jsou uni lepty od ts. Doplnil jsem kabely k přední vídli i zadnímu centrálu, které stavebnice opomíjí.
Model se staví krásně, fakt mi to bavilo i když jsem do ní až takové chutě neměl. Největší problém byly proužky na ráfky, naštěstí jsem měl náhradní. Lak je 2K Chameleon a leštilo se, prach se mi nevyhnul.
Tak má k Hypermotardu další kousek do vitrýny

viewtopic.php?f=164&t=72989