Model je skvostnej. a co se týče výběru další motorky, tak tu žábu mám složenou jako poslední a bavila mě a soudruzi odborníci snad nebudou mít námitek, že model věrohodně kopíruje originál. Staví se to samo.
S Kawou zatím zkušenost nemám. Ale co se týče přesnosti modelu oproti skutečnosti tak čerstvou zkušenost mám s M1 09, kde to má Tamka opravdu super udělaný.
Přesnost??? je to Tamiya, takže bych to neřešil. Navíc je model dělanej v licenci s kawou, takže no problem. Jestli chceš udělat něco z čeho si sednem na zadek, tak na to nandej Top Studio Kit - Super detail set, tak jí získáš ještě detailnější a hlavně sem jich s timhle setem ještě moc neviděl, dá se udělat i levnější méně konektorová varianta. U schánění podkladů se nelekej, v roce 2006 jeli celkem 3 verze - první jen testy, druhá i závody a třetí, která je vlastně i model od tamky, ta jela od GP holanska, kde Nakano dejel na 2. místě. Navíc na některý tratě měla motorka jen jeden lauf, někde 4 - 1 jen na tratích s pomalejma zatáčkama, protože to mělo lepší vliv na spodní otáčky a výkon v nich. Moje zkušenost s ZXRR, je to model se kterym se mi snad zatim nejlíp dělalo, všecko do sebe zapadalo a detaily byly super, prostě radost. Brzo si stavbu snad zopakuju a to bude její novější ségra
k tej doplnkovej sade: co to stoji, kde sa to da kupit a pripadne nejake foto co vsetko to obsahuje (ci budem mat gule sa do toho pustit )
EDIT: nasiel som toto (asi to bude ono) http://www.hlj.com/product/TSTMD29005 a pravdupovediac zatial si na to netrufam - takze zatial to nechavam v rovine vidla od tamky
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi