Stavba je tu na foru - viewtopic.php?f=156&t=41483
Nejprve tedy Abarth z Australie 07, kde Valentino dojel na 3. místě a další je Brno 07, kde Vale dojel na 7. místě (nic extra výsledek, ale prostě chci motorku od nás a vlastně je to druhej bajk z naší GP s Brnem 2003, kde se Vale stal vězněm vlatního úspěchu).
Model: Vlastní traskit, základ Reji (vlastně taky muj produkt, aspon master jo) ze který je podsedlovej díl spolu s nádrží, na který jsem dodělal žábry, tak jak maji bejt na modelu 2007. Přední kapoty jsem musel udělat znova, po lehkých problémech s geometrií na předn části a bocích to bylo celkem v pohodě. Obtisky Rennasissance na Abarthu a ST27 na Fiatu, oboje dvoje hodnotím velmi vysoko, skvěle se s nima dělalo a nebyl jedinej problém ve finální montáži na kapoty (jen na Abarthu jsou nový černvený trojúhelníky na předku, ale o tom jsem věděl, že to nepásne, takže jsem se na to připravil). Ráfky jsou od TS, nejlepší co jsem viděl, měl sem v ruce Rennaissance a kam se za nima hrabou...
Co dodat na závěr? sem rád, že jsem je dodělal a mam je spolu s ostatníma na čestnym místě
K Abarthu dodam jedno info a to, že lak jsem dělal štětcem - bílá je z pistole (na lak se mi ji nechtělo vyndavat), fiat je pistolí celej
Abarth byl k vidění na Zdické padesátce
Naposledy upravil Charon dne 29 led 2012, 15:52, celkově upraveno 5